Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019 Afdrukken
donderdag 17 januari 2019 23:46

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

uw nieuwe ophaaldagen op uw digitale afvalwijzer of download de Dar app. Met de Dar app heeft u altijd uw persoonlijke afvalwijzer bij de hand! U kunt een seintje krijgen wanneer Dar uw afval komt ophalen.

Papieren afval wijzer: Omdat u digitaal altijd uw ophaaldagen bij de hand heeft, krijgt u in 2019 geen papieren afvalwijzer meer thuisgestuurd. Heeft u de papieren afvalwijzer al aangevraagd? Dan krijgt u deze in de brievenbus.

Zet uw container op de goede manier aan de straat: In de gemeente Berg en Dal halen wij in verschillende wijken het afval met een zijladerwagen op. Een zijlader is een inzamelwagen met een arm. De chauffeur kan met de arm uw container oppakken, legen en terugzetten. Hij kan uw container alleen goed legen als uw container goed aan de straat staat. Zit er binnenkort een sticker op de deksel van uw container? Dan haalt Dar ook uw afval met een zijladerwagen op.

Kijk voor de digitale afvalwijzer op: www.dar.nl/afvalwijzer. Foto: Gem Berg en Dal