Zoeken


Gemeenteraad van Berg en Dal gaat weer fysiek vergaderen PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 09 september 2020 17:28
Corona opstelling raadszaal.                . .  Foto: Gem Berg & Dal

GROESBEEK - De carrousel- en de raadsvergaderingen van de gemeenteraad van Berg en Dal zijn de rest van het jaar fysiek. De fysieke vergaderingen zijn onder voorbehoud van de landelijke ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Partijen willen fysiek vergaderen. De gemeenteraad heeft, vanwege de coronasituatie, van april tot aan de zomervakantie digitaal vergaderd via Microsoft Teams. Inmiddels laten de omstandigheden het toe om weersamen te komen. De politieke partijen hebben aangegeven dit ook graag te willen. Hierbij moeten wel de regels van het RIVM gevolgd worden.

Mag er publiek aanwezig zijn? Door de 1,5 meter-maatregel is er voor een fysieke vergadering meer ruimte nodig dan normaal. Daarom kan er bij de vergaderingen helaas nog geen publiek aanwezig zijn. De vergaderingen zijn voor inwoners live te volgen via Omroep Berg en Dal en de website http://bergendal.raadsinformatie.nl.

Is inspreken mogelijk? Inspreken is tijdens de vergaderingen wél gewoon mogelijk. Hiervoor moet u zich vooraf bij de griffie aanmelden. Voor meer informatie over het inspreken kunt u contact opnemen met de griffie via telefoonnummer 14024 of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Vergaderingen. De vergaderingen en de vergaderstukken kunt u vinden in de kalender op. https://bergendal.raadsinformatie.nl. De vergaderingen beginnen om 20:00 uur, behalve het presidium. Die begint om 18:30 uur en blijft nog wel digitaal.


 

Flits

Zomertijd zit er weer op

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober is de zomertijd 2029 weer voorbij, de klok wordt dan om 03:00 uur één uurtje achteruit gezet naar 02.00 uur dan gaat de wintertijd in. Een uur extra is...

Lees meer...
 
Corona

 

 
Gedeeltelijke Lockdown

Klik op Poster


 
KBO Beek sport op afstand door in coronatijd!

De sportactiviteiten van de KBO Beek hebben geen last van de maatregelen van het kabinet. Fietsen en wandelen kunnen natuurlijk altijd, maar ook onze activiteiten in de zaal kunnen gewoon doorgang vinden. Op de...

Lees meer...
 
Dorpsagenda Leuth presenteert plan om dorp groener te maken.

LEUTH -Toen in 2018 in de Vriendenkring een start werd gemaakt met de Dorpsagenda was ‘maak Leuth groener’ een van de meest genoemde onderwerpen. De werkgroep Groen kon aan de slag. Samen met de gemeente, een drietal lokale bedrijven en een extern adviseur zijn plannen gemaakt hoe met het geld op de begroting van de gemeente Berg en Dal het dorp (nog) mooier kan worden gemaakt. En niet onbelangrijk, beter aangepast aan de klimaatverandering. Het resultaat ligt er nu; komend najaar en volgend voorjaar gaat ‘de schop in de grond’....

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL