Zoeken


Omroep Berg en Dal lanceert nieuwe lokale nieuwswebsite en app PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 12 augustus 2020 20:04

BERG EN DAL – Gisteren 11 augustus is de nieuwe lokale nieuwssite en app voor Berg en Dal gelanceerd. Hierdoor ben je snel op de hoogte van het laatste nieuws in en om de gemeente Berg en Dal. De website en applicatie, speciaal gemaakt voor lokale omroepen, zijn ontwikkeld door Omroep Gelderland.

De website en applicatie richten zich op het uitzendgebied van Berg en Dal, maar bevat ook nieuws uit omliggende gemeenten. Omroep Berg en Dal is de vijfde omroep die gebruikmaakt van het ‘Lokaal Grid’: een vaste, herbruikbare opzet voor website en app, speciaal gemaakt voor lokale Gelderse omroepen. Eerder stapte ook RTV Arnhem, RegioTV Tiel, XON (Omroep Ede) en RTV 794 over op het Lokaal Grid.

Lokaal Grid: Het Lokaal Grid is ontwikkeld door Omroep Gelderland om lokale omroepen te ondersteunen. Dankzij het grid hoeven omroepen zich niet meer bezig te houden met de technische aspecten van de website en de app, maar kunnen ze zich focussen op de nieuwsvergaring en –productie. Eenzelfde opzet wordt nu ook al succesvol door de regionale omroepen gebruikt.

De app Omroep Berg en Dal is voor Android-gebruikers te downloaden via de Google Play Store en voor iOS-gebruikers via de App Store. De website is te bezoeken via www.omroepbergendal.nl. De website- en app-ontwikkeling is een volgende stap in de intensieve samenwerking die Omroep Gelderland heeft met lokale omroepen in Gelderland.


 

 

 


 

Flits

Corona

 

 
KBO BEEK ACTIEF

BEEK - De seniorenvereniging van Beek, de KBO Beek met ruim 400 leden, is altijd in beweging en overal waar het gaat om uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw welzijn, uw woongenot, inkomen en koopkracht en alles wat u verder helpt om zelfstandig fijn te kunnen leven. Uw gegevens worden beschermd volgens de AVG regels, de privacywetgeving. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling, lid van de KBO Gelderland en de landelijk Unie KBO, deze heeft voor u een service en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE