Zoeken


Alternatieve 4Daagse Kroegjesroute door Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 20 juli 2020 09:28

Vier dagen wandelen, ruim 160 km langs bijzondere kroegjes in Berg en Dal

Vanaf vandaag kunnen wandelaars kiezen voor vier dagen wandelen door prachtige natuur, ver weg van drukte en asfaltwegen. Negen bijzondere ‘Kroegjes’ in Berg en Dal hebben samen met de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal (STER) het mooie wandelgebied van Berg en Dal met elkaar verbonden door wandelroutes. Doel is daarbij de wandelgasten zowel de mooiste natuur van de regio te laten ervaren als de meest bijzondere horeca te laten beleven.

Gratis routes voor smartphone en alternatieve 4Daagse-app:

De gratis wandelroutes zijn gebaseerd op en gecombineerd met bestaande routes van de Berg en Dalse Kroegjesroute. De GPX routes voor gebruik op smartphone zijn te downloaden van de website www.bergendalsekroegjesroute.nl. De routes zijn ook gratis op papier beschikbaar bij de deelnemende bedrijven. De routes zijn bovendien digitaal beschikbaar op de gratis iZi Travel app.

Dag 1, start en finish Eethuis De Diepen: 36,5 km

Dag 2, start en finish Hotel-Café ’t Spijker: 44 km

Dag 3, start en finish Hotel-Café Oortjeshekken: 39 km

Dag 4, Start en finish Duivelsberg: 42.5 km

Totaal in 4 dagen 162 km

De deelnemende bedrijven zijn Hotel Cafe Oortjeshekken, Hotel Credible, Restaurant De Thornsche Molen, De Waard van Kekerdom, Hotel ’t Spijker, Restaurant De Duivelsberg, Hotel Restaurant De Wolfsberg, Restaurant De Diepen en Herberg ’t Zwaantje.

Berg en Dal is wandelgemeente van het jaar 2020. Hier lopen verschillende (inter-) nationaal befaamde wandelroutes, waaronder het Pieterpad, Walk of Wisdom en de N70 natuurroute. Het gebied kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan landschappen, van uitgestrekte polders en rivieren tot pittige heuvels en glooiende wijnbouwgebieden.


 

Flits

Corona

 

 
KBO BEEK ACTIEF

BEEK - De seniorenvereniging van Beek, de KBO Beek met ruim 400 leden, is altijd in beweging en overal waar het gaat om uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw welzijn, uw woongenot, inkomen en koopkracht en alles wat u verder helpt om zelfstandig fijn te kunnen leven. Uw gegevens worden beschermd volgens de AVG regels, de privacywetgeving. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling, lid van de KBO Gelderland en de landelijk Unie KBO, deze heeft voor u een service en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE