Zoeken


NYMA steekt Nijmegen een hart onder de riem PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 12 juni 2020 22:25

NIJMEGEN - Hoewel de coronamaatregelen langzaamaan worden versoepeld, bevinden we ons nog steeds in crisistijd. NYMA wil de stad een hart onder de riem steken en wel op een vrij letterlijke manier: met een 10 meter hoog kloppend hart op De Vasim. Daar werd donderdagavond 11 juni om 22.00 uur door wethouder Noël Vergunst samen met het publiek afgeteld van 10 naar 1 waarmee de openingshandeling was verricht en het hart voor het eerst gaat zichtbaar ging kloppen.

Het grote hart is een initiatief van NYMA (o.a. gemeente en ontwikkelaars Klok Groep en Lingotto) en Bert Broekman van Anders consultancy & design. De Nijmeegse ondernemer draagt NYMA een warm hart toe en zoekt actief de samenwerking met andere ondernemers met belangstelling voor de herontwikkelingslocatie. Het is de bedoeling dat het hart 30 dagen klopt voor de stad.

Naast het symbolische hart onder de riem en de landelijke en lokale steunmaatregelen voor ondernemers, maakt het Ontwikkelteam NYMA nog een gebaar. Ondernemers die belangstelling hebben voor een tijdelijk initiatief op NYMA (op het terrein rondom De Vasim of de evenementenlocatie bij het fabrieksterrein) hoeven tot het einde van het jaar geen huur te betalen bij gebruik van het terrein.

Dat geldt ook voor evenementen, mochten die weer mogelijk zijn later in het jaar.  Belangstellenden kunnen zich voor meer informatie en de voorwaarden melden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  Foto’s: © Bert Roodbeen.

 

Flits

Te koop op Camping Hierden/ Harderwijk Stacaravan

Sta Caravan te koop

TE KOOP: Op camping Peperkamp Hierden/ Harderwijk stacaravan met wintervaste Toernesol voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 200. Zonder standplaats, andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Aanvaarding in overleg Info 0651707979. Meer foto’s HIER

Ook los verkoop van voortent voor €450.00 en knikarm zonnescherm voor  €250.00 en camping schuur € 100.00 mogelijk..

Aanvaarding in overleg Info 0651707979.


 


 
Taalcafés in Groesbeek en Leuth weer open

Vanaf 1 juli start de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met een aantal Taalcafés. In de bibliotheken in Groesbeek en Leuth is iedereen weer van harte welkom om te oefenen met...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
!!PAS OP!! Als u een ondernemer of een vereniging bent

GROESBEEK - De laatste tijd worden wij geconfronteerd met berichten met berichten dat er fotografen actief zijn, die zeggen namens Omroep Berg en Dal te komen, ze willen foto’s maken voord de tv-krant. Fotografen en cameramensen van Omroep Berg en Dal maken altijd een afspraak met u. Mocht u geconfronteerd worden met iemand die geen afspraak met u heeft, of zich niet kan legitimeren als medewerker als medewerker van Omroep Berg en Dal, laat het ons weten via Facebook of info@omroepbergendal.nl Wij kunnen juridische stappen ondernemen,


 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL