Zoeken


Ophaalservice taxussnoeisel weer van start PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 26 mei 2020 06:51

Vanaf 1 juni 2020 gratis Ophaalservice taxussnoeisel weer van start.
Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Vanaf 1 juni haalt Stichting Taxus Taxi taxussnoeisel weer gratis thuis op. Van dit snoeisel wordt medicatie tegen kanker gemaakt. Een prachtig voorbeeld dat afval kan dienen als waardevolle grondstof! De gemeenten en Dar ondersteunen dit dan ook graag.

Maak makkelijk een afspraak: Maak online een afspraak met Taxus Taxi om taxussnoeisel bij u thuis op te halen. Dit is gratis vanaf 15 kilo. Ook kleinere hoeveelheden zijn natuurlijk welkom. Dit levert u makkelijk zelf in bij een van de locaties van Taxus Taxi.

Gratis materialen: Om zoveel mogelijk taxussnoeisel op te halen, biedt Taxus Taxi gratis tassen en zeilen aan. Deze materialen haalt u op bij een van de locaties. Het taxussnoeisel mag ook op een hoop worden gelegd. Alles wordt door Taxus Taxi netjes opgeruimd.

Kwaliteit taxussnoeisel is erg belangrijk: Uit het taxussnoeisel wordt de stof taxol gehaald voor medicatie tegen kanker. Deze stof zit vooral in de jonge scheuten, het eenjarige snoeisel. Aan hele struiken of oude takken van de taxushaag heeft Taxus Taxi dan ook niets. Hou het taxussnoeisel zoveel mogelijk in de schaduw. En maak een kuil zo groot als een voetbal in de tas of hoop. Dat voorkomt zoveel mogelijk dat het snoeisel gaat broeien. Taxus taxi heeft op de website meer tips en instructievideo’s staan. 

Flits

Te koop op Camping Hierden/ Harderwijk Stacaravan

Sta Caravan te koop

TE KOOP: Op camping Peperkamp Hierden/ Harderwijk stacaravan met wintervaste Toernesol voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 200. Zonder standplaats, andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Aanvaarding in overleg Info 0651707979. Meer foto’s HIER

Ook los verkoop van voortent voor €450.00 en knikarm zonnescherm voor  €250.00 en camping schuur € 100.00 mogelijk..

Aanvaarding in overleg Info 0651707979.


 


 
Taalcafés in Groesbeek en Leuth weer open

Vanaf 1 juli start de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met een aantal Taalcafés. In de bibliotheken in Groesbeek en Leuth is iedereen weer van harte welkom om te oefenen met...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
!!PAS OP!! Als u een ondernemer of een vereniging bent

GROESBEEK - De laatste tijd worden wij geconfronteerd met berichten met berichten dat er fotografen actief zijn, die zeggen namens Omroep Berg en Dal te komen, ze willen foto’s maken voord de tv-krant. Fotografen en cameramensen van Omroep Berg en Dal maken altijd een afspraak met u. Mocht u geconfronteerd worden met iemand die geen afspraak met u heeft, of zich niet kan legitimeren als medewerker als medewerker van Omroep Berg en Dal, laat het ons weten via Facebook of info@omroepbergendal.nl Wij kunnen juridische stappen ondernemen,


 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL