Zoeken


Koninklijke Onderscheiding voor raadslid Theo van der Velden PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 15 mei 2020 18:17

 


MILLINGEN a/d RIJN
-Theo van der Velden uit Millingen aan de Rijn heeft op 15 mei 2020 een Koninklijke Onderscheiding gekregen voor zijn raadslidmaatschap. De heer van der Velden is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Langer dan 12 jaar raadslid: De heer Van der Velden nam in de digitale raadsvergadering van 14 mei afscheid als raadslid. Voor vertrekkende raadsleden die 12 jaar of langer lid zijn geweest van de gemeenteraad mag een lintje aangevraagd worden. Theo is al sinds 2002 raadslid voor Gemeente-, Jeugd- en Sportbelangen (GJS). Tot 2015 in de gemeente Millingen aan de Rijn, daarna in de fusiegemeente Berg en Dal.

Uitreiking op 1,5 meter: De onderscheiding werd, samen met een gedenkpenning, vrijdagochtend 15 mei officieel uitgereikt door burgemeester Mark Slinkman. Dat gebeurde bij Theo thuis. De uitreiking was anders dan normaal, maar daardoor zeker niet minder speciaal. Vanwege de corona-maatregelen werd bij de uitreiking de 1,5 meter-regel in acht genomen. De vrouw van Theo mocht de onderscheiding vervolgens opspelden. Foto’s: Gem Berg en Dal.

Arnold Driessen:

Arnold Driessen werd donderdagavond 14 mei tijdens de raadsvergadering benoemd tot raadslid van de gemeente Berg en Dal. Hij volgt de heer Van der Velden op, die nog wel politiek actief blijft als lid van de carrousel.


 

Flits

Te koop op Camping Hierden/ Harderwijk Stacaravan

Sta Caravan te koop

TE KOOP: Op camping Peperkamp Hierden/ Harderwijk stacaravan met wintervaste Toernesol voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 200. Zonder standplaats, andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Aanvaarding in overleg Info 0651707979. Meer foto’s HIER

Ook los verkoop van voortent voor €450.00 en knikarm zonnescherm voor  €250.00 en camping schuur € 100.00 mogelijk..

Aanvaarding in overleg Info 0651707979.


 


 
Taalcafés in Groesbeek en Leuth weer open

Vanaf 1 juli start de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met een aantal Taalcafés. In de bibliotheken in Groesbeek en Leuth is iedereen weer van harte welkom om te oefenen met...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
!!PAS OP!! Als u een ondernemer of een vereniging bent

GROESBEEK - De laatste tijd worden wij geconfronteerd met berichten met berichten dat er fotografen actief zijn, die zeggen namens Omroep Berg en Dal te komen, ze willen foto’s maken voord de tv-krant. Fotografen en cameramensen van Omroep Berg en Dal maken altijd een afspraak met u. Mocht u geconfronteerd worden met iemand die geen afspraak met u heeft, of zich niet kan legitimeren als medewerker als medewerker van Omroep Berg en Dal, laat het ons weten via Facebook of info@omroepbergendal.nl Wij kunnen juridische stappen ondernemen,


 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL