Zoeken


Vijftig jaar lid van Fanfare Wilhelmina. PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 19 november 2019 00:36

GROESBEEK - Op zaterdag 16 november, tijdens de viering van het St. Ceciliafeest in het clublokaal van de fanfare, is Raymond Saedt in het zonnetje gezet in verband met zijn 50-jarig lidmaatschap van de muziekvereniging Fanfare Wilhelmina. Voorzitter Miel Fransen sprak de jubilaris toe op dit ongebruikelijk tijdstip omdat de vereniging de jubilarissen altijd huldigt tijdens de nieuwjaar receptie in januari. Maar Raymond is dan vanwege zijn werk met de draaimolen de Grand Carrousel actief in België. Raymond werd geroemd om zijn bijzonder muzikaal talent en betrokkenheid bij de vereniging tijdens de jubileumfeesten om de 5 jaar bij de organisatie van de voorjaarskermis. De familie Saedt heeft door de jaren heen altijd al een bijzondere band gehad met fanfare Wilhelmina. Na dit bijzonder moment werd het feest nog tot in de late uurtjes voorgezet onder het genot van een hapje en drankje.

Foto: © Theo Kersten.


 

Flits

Zaalsporten voor Senioren bij KBO Beek

BEEK - Lessen die gericht zijn op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door de....

Lees meer...
 
Slaapverhalen van Zwarte Piet bij omroep Berg en Dal

Vanaf Zaterdag 16 November t/m 5 December elke dag om 18:00 en 20:00 uur een nieuwe slaapverhaal van zwarte piet.Klik hier voor de Promo

 
Open huis bij stichting

Zaterdag 7 december is het weer de 1e zaterdag van de maand, en dus “open huis” bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek-Horst.Tijd: van 10.00 t/m 14.00 uur.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER