Zoeken


Burgemeesterontbijt met leerlingen in gemeentehuis. PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 05 november 2019 22:36

GROESBEEK - Dinsdagmorgen 5 november hebben in het gemeentehuis 20 leerlingen van groep 8 met leraar Roel van 'Kindcentrum Op De Horst'- uit De Horst samen met burgemeester Mark Slinkman. aangeschoven aan de ontbijttafel voor het burgemeestersontbijt, om zo het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag te geven. Dit jaar was het thema: 'Neem de tijd voor je ontbijt'. Dat werd geleverd door bakkerij Oomen uit De Horst. Nadat de jassen waren ophangen, zocht iedereen en plekje, waarna ze welkom werden geheten door de burgemeester, die het belang van een goed en gezond ontbijt nog eens onderstreepte. Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, ontbijten een half miljoen kinderen samen gezond op 2.750 basisscholen in 330 gemeenten. In deze week is ook altijd het Burgemeestersontbijt. Burgemeester Mark Slinkman betaalt symbolisch voor het ontbijt van de  kinderen en deed een donatie van € 250,- voor stichting “Het Vergeten Kind”. Deze stichting maakt zich sterk voor kwetsbare kinderen met problemen thuis, zodat ze een stem krijgen en volwaardig meedoen in onze maatschappij.

Foto’s: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op


 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...