Zoeken


Kleindier tentoonstelling in Kekerdom PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 04 november 2019 09:04

KEKERDOM Om praktische redenen was de clubtentoonstelling van Kleindier en Pluimveevereniging Millingen en Omstreken niet in Millingen a/d Rijn. Voor het eerst werd in het weekend van 2 en 3 november uitgeweken naar Kekerdom en wel in het voormalige Haukes kantoorgebouw aan de Botsestraat 45A. De keuring van de hoenders, dwerghoenders en konijnen begon op zaterdag. Tijdens beide dagen was er ook weer een mooie knuffelhoek ingericht voor de kinderen. Uiteraard kon tijdens de show ook genieten van een drankje of een kopje koffie. De vereniging is naarstig op zoek naar nieuwe actieve leden. De winnaars worden tijdens de clubavond bekend gemaakt. Voelt u er iets voor om in verenigingsverband iets met kleindieren te gaan doen, dan horen we dat graag. Onze secretaris W. Reijmers kan u er alles over vertellen. via 06-51595325 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Foto’s: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op


 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...