Zoeken


Wilried van Eck geïnstalleerd als nieuwe koning schutterij Vriendenkring PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 07 oktober 2019 22:06

LEUTHDoor het slechte weer moest het programma aangepast worden op zondag 6 oktober voor dat Wilried van Eck als nieuwe schutterijkoning van schutterij Vriendenkring geïnstalleerd kon worden. Door dat het bleef regenen werd er geen rondgang gemaakt zoals gebruikelijk met muziek van  DES  met een vendelhulde op het kerkplein.  Maar het Keizerspaar, Koningspaar en het toekomstig Koningspaar kwamen op eigen gelegenheid naar het schuttersgebouw waar de installatie zou plaatsvinden.  Voordat  tot de installatie van de nieuwe koning en het onttronen van de oude koningin kon worden overgegaan, werden eerst de winnaars van het vogelschieten zowel op de grote vogel als op de jeugdvogel bekend gemaakt en werden er drie jubilarissen werden gehuldigd voor hun langdurige inzet als functionaris de afgelopen jaren, hiervoor kregen ze alle drie een oorkonde en cadeaubon, en bloemen voor de partner, dit waren Bart Engelen (25jr), Jan Nielen (25jr) en Geert Booltink (25jr) bijzondere is dat zij al  eerder werden benoemd tot Erelid vanwege het lidmaatschap van de schutterij Vriendenkring Hierna werden vond onder de klanken van het Wilhelmus de oude  koninging  Mandy onttroond en Wifried en van Eck geïnstalleerd als nieuwe Koning van de 100 jarige schutterij Vriendenkring. Namens de gemeente Berg en dal was wethouder Nelson Veheul aanwezig. Vanaf 21.30 uur startte het Koningsbal met muziek van NOAH.

Foto’s © Bert Roodbeen. Klik HIER of op Prijzen vogelschieten.   Zie lees meer....

Prijzen vogelschieten.

*Kop: Mandy Neienhuijsen. (1pr).

*Linker vleugel: Brigitte Thunnissen. (2e pr).

*Rechter vleugel: Renee Bons. (3e pr).

Jeugdvogel.

*Kop Lars van Haaren: (1pr).

*Linker vleugel, Thom Lamers: (2e pr).

*Rechter vleugel Jort Nas: (3e pr)

 

Flits

De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL