Zoeken


Wilried van Eck geïnstalleerd als nieuwe koning schutterij Vriendenkring PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 07 oktober 2019 22:06

LEUTHDoor het slechte weer moest het programma aangepast worden op zondag 6 oktober voor dat Wilried van Eck als nieuwe schutterijkoning van schutterij Vriendenkring geïnstalleerd kon worden. Door dat het bleef regenen werd er geen rondgang gemaakt zoals gebruikelijk met muziek van  DES  met een vendelhulde op het kerkplein.  Maar het Keizerspaar, Koningspaar en het toekomstig Koningspaar kwamen op eigen gelegenheid naar het schuttersgebouw waar de installatie zou plaatsvinden.  Voordat  tot de installatie van de nieuwe koning en het onttronen van de oude koningin kon worden overgegaan, werden eerst de winnaars van het vogelschieten zowel op de grote vogel als op de jeugdvogel bekend gemaakt en werden er drie jubilarissen werden gehuldigd voor hun langdurige inzet als functionaris de afgelopen jaren, hiervoor kregen ze alle drie een oorkonde en cadeaubon, en bloemen voor de partner, dit waren Bart Engelen (25jr), Jan Nielen (25jr) en Geert Booltink (25jr) bijzondere is dat zij al  eerder werden benoemd tot Erelid vanwege het lidmaatschap van de schutterij Vriendenkring Hierna werden vond onder de klanken van het Wilhelmus de oude  koninging  Mandy onttroond en Wifried en van Eck geïnstalleerd als nieuwe Koning van de 100 jarige schutterij Vriendenkring. Namens de gemeente Berg en dal was wethouder Nelson Veheul aanwezig. Vanaf 21.30 uur startte het Koningsbal met muziek van NOAH.

Foto’s © Bert Roodbeen. Klik HIER of op Prijzen vogelschieten.   Zie lees meer....

Prijzen vogelschieten.

*Kop: Mandy Neienhuijsen. (1pr).

*Linker vleugel: Brigitte Thunnissen. (2e pr).

*Rechter vleugel: Renee Bons. (3e pr).

Jeugdvogel.

*Kop Lars van Haaren: (1pr).

*Linker vleugel, Thom Lamers: (2e pr).

*Rechter vleugel Jort Nas: (3e pr)

 

Flits

Zaalsporten voor Senioren bij KBO Beek

BEEK - Lessen die gericht zijn op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door de....

Lees meer...
 
Slaapverhalen van Zwarte Piet bij omroep Berg en Dal

Vanaf Zaterdag 16 November t/m 5 December elke dag om 18:00 en 20:00 uur een nieuwe slaapverhaal van zwarte piet.Klik hier voor de Promo

 
Open huis bij stichting

Zaterdag 7 december is het weer de 1e zaterdag van de maand, en dus “open huis” bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek-Horst.Tijd: van 10.00 t/m 14.00 uur.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER