Zoeken


Burgmeester ontvangt Amerikaanse Stars and Stripes vlag. PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 03 oktober 2019 20:52

Groesbeek – Burgemeester Mark Slinkman nam woensdag 18 september op landgoed Den Heuvel tijdens de massale Paradropping de Amerikaanse Stars and Stripes vlag met certificaat in ontvangst, hij deed dit samen met de Amerikaanse ambassadeur Pete  Hoeksta. Het bijgevoegde Certificaat is het bewijs dat de bijgevoegde vlag over de hoofdstad van de Verenigde Staten van America is gevlogen.  De vlag werd op verzoek van het congres lid Joe Wilson eervolle aangeboden door M.A.J.  Podewil en gepresenteerd aan de gemeente Berg en Dal, Nederland, ter ere van de 75e herdenking van Operatie Market-Garden. (de Airborne invasie door het 82ste Airborne divisie), voor de voortdurende vriendschap en de onwankelbare loyaliteit aan het dienen van de vrijheid , door de C-47 club , 82e Abn Div. Inc. en de 504e PIR Assn. Para’s met witte doeken zijn Poolse paraschutisten. Andere uit omliggende landen.

Foto: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op Paradropping. Klik HIER


 

 

Flits

Zaalsporten voor Senioren bij KBO Beek

BEEK - Lessen die gericht zijn op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door de....

Lees meer...
 
Slaapverhalen van Zwarte Piet bij omroep Berg en Dal

Vanaf Zaterdag 16 November t/m 5 December elke dag om 18:00 en 20:00 uur een nieuwe slaapverhaal van zwarte piet.Klik hier voor de Promo

 
Open huis bij stichting

Zaterdag 7 december is het weer de 1e zaterdag van de maand, en dus “open huis” bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek-Horst.Tijd: van 10.00 t/m 14.00 uur.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER