Zoeken


Burgmeester ontvangt Amerikaanse Stars and Stripes vlag. PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 03 oktober 2019 20:52

Groesbeek – Burgemeester Mark Slinkman nam woensdag 18 september op landgoed Den Heuvel tijdens de massale Paradropping de Amerikaanse Stars and Stripes vlag met certificaat in ontvangst, hij deed dit samen met de Amerikaanse ambassadeur Pete  Hoeksta. Het bijgevoegde Certificaat is het bewijs dat de bijgevoegde vlag over de hoofdstad van de Verenigde Staten van America is gevlogen.  De vlag werd op verzoek van het congres lid Joe Wilson eervolle aangeboden door M.A.J.  Podewil en gepresenteerd aan de gemeente Berg en Dal, Nederland, ter ere van de 75e herdenking van Operatie Market-Garden. (de Airborne invasie door het 82ste Airborne divisie), voor de voortdurende vriendschap en de onwankelbare loyaliteit aan het dienen van de vrijheid , door de C-47 club , 82e Abn Div. Inc. en de 504e PIR Assn. Para’s met witte doeken zijn Poolse paraschutisten. Andere uit omliggende landen.

Foto: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op Paradropping. Klik HIER


 

 

Flits

De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL