Zoeken


Basisschool “Op de Heuvel” leerling wint tekenwedstrijd Sjors Sportief PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 02 oktober 2019 20:55

Gemeente Berg en Dal - Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Berg en Dal kregen woensdag 2 oktober weer een nieuwe uitgave van het Sjors Sportief boekje schooljaar 2019/2020 . Dit jaar was het de basisschool “Op de heuvel” in Groesbeek. Die bezocht werden door wethouder sport Annelies Visser van de gemeente Berg en Dal en Buurtsportcoaches Ferdi Roelofs en Loesan Bottema van Forte Welzijn voor de Kick Off van Sjors Sportief en het bekend maken van de winnaar van de tekenwedstrijd waarvan de tekening en de naam op de voorkant van alle Sjors-boekjes van schooljaar 2019-2020 staat. De gelukkige was Jitte van Gruijthuisen 12 jaar uit groep 8, zij kreeg het éérste van de 3500 exemplaren en won hiermee naast een cadeaubon die zij kan besteden aan sportartikelen ook een Sport-Clinic met de hele klas. In het boekje staan diverse sportieve activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport in onze gemeente!

Foto’s: © Bert Roodbeen  Klik HIER of op .


 

Flits

De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL