Zoeken


Basisschool “Op de Heuvel” leerling wint tekenwedstrijd Sjors Sportief PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 02 oktober 2019 20:55

Gemeente Berg en Dal - Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Berg en Dal kregen woensdag 2 oktober weer een nieuwe uitgave van het Sjors Sportief boekje schooljaar 2019/2020 . Dit jaar was het de basisschool “Op de heuvel” in Groesbeek. Die bezocht werden door wethouder sport Annelies Visser van de gemeente Berg en Dal en Buurtsportcoaches Ferdi Roelofs en Loesan Bottema van Forte Welzijn voor de Kick Off van Sjors Sportief en het bekend maken van de winnaar van de tekenwedstrijd waarvan de tekening en de naam op de voorkant van alle Sjors-boekjes van schooljaar 2019-2020 staat. De gelukkige was Jitte van Gruijthuisen 12 jaar uit groep 8, zij kreeg het éérste van de 3500 exemplaren en won hiermee naast een cadeaubon die zij kan besteden aan sportartikelen ook een Sport-Clinic met de hele klas. In het boekje staan diverse sportieve activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport in onze gemeente!

Foto’s: © Bert Roodbeen  Klik HIER of op .


 

Flits

Zaalsporten voor Senioren bij KBO Beek

BEEK - Lessen die gericht zijn op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door de....

Lees meer...
 
Slaapverhalen van Zwarte Piet bij omroep Berg en Dal

Vanaf Zaterdag 16 November t/m 5 December elke dag om 18:00 en 20:00 uur een nieuwe slaapverhaal van zwarte piet.Klik hier voor de Promo

 
Open huis bij stichting

Zaterdag 7 december is het weer de 1e zaterdag van de maand, en dus “open huis” bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek-Horst.Tijd: van 10.00 t/m 14.00 uur.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER