Zoeken


Derde Bedrijvendag in Groesbeek. PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 01 oktober 2019 06:50

Groesbeek - Afgelopen vrijdag 27september werd voor de derde keer een bedrijvendag georganiseerd. Ditmaal op het marktplein waar aansluitend in het weekend de wijnfeesten werden gehouden. Eerder werden deze gehouden in  Millingen a/d Rijn op de scheepswerf en op het industrieterrein bij Kuijpers grondwerken in Leuth, en dan nu in Groesbeek. Wethouder Irma van der Scheur opende  de bedrijvendag met de  aankondigen van drie filmpjes van ondernemers uit de gemeente Berg en Dal. Zij vertelden hoe zij bezig zijn met duurzaamheid.

(zie filmjes  bij leesmeer  )

Foto’s: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op

*Filmpje van de Tinnen Roos. Deze film gaat o.a. over een duurzaam productieproces en over het hebben van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst.

*Filmpje van Kip Electro Service. Een bedrijf dat zonnepanelen plaatst.

*Filmpje Wijnhoeve de Colonjes. In dit filmpje vertellen zij over de biologische wijngaard, streekproducten en het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het gezamenlijke gedeelte van de Bedrijvendag werd afgesloten met een gezamenlijke toost met echt Groesbeeks wijn. Natuurlijk samen met de wijnkoningin. Hierna was de bedrijvenmarkt open en kon het netwerken beginnen. Op de markt lieten ondernemers en andere organisaties zien hoe zij bezig zijn met duurzaamheid.

Naast netwerken en gezellig samen zijn, stond deze dag in het teken van duurzaamheid.

Na Millingen aan de Rijn (scheepswerf) en Leuth (hal van Kuijpers Grondwerken), werd de bedrijvendag nu georganiseerd in Groesbeek op het evenemententerrein van de Wijnfeesten. Wethouder Irma van de Scheur opende de bedrijvendag. Hierna toonden we drie filmpjes van plaatselijke ondernemers. Zij vertelden hoe zij bezig zijn met duurzaamheid. Wilt u de filmpjes bekijken? Bekijk ze dan hieronder.

Initiatief:  Eens in de twee jaar organiseert de gemeente Berg en Dal de Bedrijvendag. Dit doen zij in samenwerking met Ondernemend Ubbergen, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Millingse Ondernemers .Vereniging, Stichting Nederlandse Wijnfeesten en de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal.

 

Flits

Zaalsporten voor Senioren bij KBO Beek

BEEK - Lessen die gericht zijn op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door de....

Lees meer...
 
Slaapverhalen van Zwarte Piet bij omroep Berg en Dal

Vanaf Zaterdag 16 November t/m 5 December elke dag om 18:00 en 20:00 uur een nieuwe slaapverhaal van zwarte piet.Klik hier voor de Promo

 
Open huis bij stichting

Zaterdag 7 december is het weer de 1e zaterdag van de maand, en dus “open huis” bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek-Horst.Tijd: van 10.00 t/m 14.00 uur.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER