Zoeken


Derde Bedrijvendag in Groesbeek. PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 01 oktober 2019 06:50

Groesbeek - Afgelopen vrijdag 27september werd voor de derde keer een bedrijvendag georganiseerd. Ditmaal op het marktplein waar aansluitend in het weekend de wijnfeesten werden gehouden. Eerder werden deze gehouden in  Millingen a/d Rijn op de scheepswerf en op het industrieterrein bij Kuijpers grondwerken in Leuth, en dan nu in Groesbeek. Wethouder Irma van der Scheur opende  de bedrijvendag met de  aankondigen van drie filmpjes van ondernemers uit de gemeente Berg en Dal. Zij vertelden hoe zij bezig zijn met duurzaamheid.

(zie filmjes  bij leesmeer  )

Foto’s: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op

*Filmpje van de Tinnen Roos. Deze film gaat o.a. over een duurzaam productieproces en over het hebben van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst.

*Filmpje van Kip Electro Service. Een bedrijf dat zonnepanelen plaatst.

*Filmpje Wijnhoeve de Colonjes. In dit filmpje vertellen zij over de biologische wijngaard, streekproducten en het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het gezamenlijke gedeelte van de Bedrijvendag werd afgesloten met een gezamenlijke toost met echt Groesbeeks wijn. Natuurlijk samen met de wijnkoningin. Hierna was de bedrijvenmarkt open en kon het netwerken beginnen. Op de markt lieten ondernemers en andere organisaties zien hoe zij bezig zijn met duurzaamheid.

Naast netwerken en gezellig samen zijn, stond deze dag in het teken van duurzaamheid.

Na Millingen aan de Rijn (scheepswerf) en Leuth (hal van Kuijpers Grondwerken), werd de bedrijvendag nu georganiseerd in Groesbeek op het evenemententerrein van de Wijnfeesten. Wethouder Irma van de Scheur opende de bedrijvendag. Hierna toonden we drie filmpjes van plaatselijke ondernemers. Zij vertelden hoe zij bezig zijn met duurzaamheid. Wilt u de filmpjes bekijken? Bekijk ze dan hieronder.

Initiatief:  Eens in de twee jaar organiseert de gemeente Berg en Dal de Bedrijvendag. Dit doen zij in samenwerking met Ondernemend Ubbergen, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Millingse Ondernemers .Vereniging, Stichting Nederlandse Wijnfeesten en de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal.

 

Flits

De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL