Zoeken


Derde Bedrijvendag in Groesbeek. PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 01 oktober 2019 06:50

Groesbeek - Afgelopen vrijdag 27september werd voor de derde keer een bedrijvendag georganiseerd. Ditmaal op het marktplein waar aansluitend in het weekend de wijnfeesten werden gehouden. Eerder werden deze gehouden in  Millingen a/d Rijn op de scheepswerf en op het industrieterrein bij Kuijpers grondwerken in Leuth, en dan nu in Groesbeek. Wethouder Irma van der Scheur opende  de bedrijvendag met de  aankondigen van drie filmpjes van ondernemers uit de gemeente Berg en Dal. Zij vertelden hoe zij bezig zijn met duurzaamheid.

(zie filmjes  bij leesmeer  )

Foto’s: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op

*Filmpje van de Tinnen Roos. Deze film gaat o.a. over een duurzaam productieproces en over het hebben van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst.

*Filmpje van Kip Electro Service. Een bedrijf dat zonnepanelen plaatst.

*Filmpje Wijnhoeve de Colonjes. In dit filmpje vertellen zij over de biologische wijngaard, streekproducten en het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het gezamenlijke gedeelte van de Bedrijvendag werd afgesloten met een gezamenlijke toost met echt Groesbeeks wijn. Natuurlijk samen met de wijnkoningin. Hierna was de bedrijvenmarkt open en kon het netwerken beginnen. Op de markt lieten ondernemers en andere organisaties zien hoe zij bezig zijn met duurzaamheid.

Naast netwerken en gezellig samen zijn, stond deze dag in het teken van duurzaamheid.

Na Millingen aan de Rijn (scheepswerf) en Leuth (hal van Kuijpers Grondwerken), werd de bedrijvendag nu georganiseerd in Groesbeek op het evenemententerrein van de Wijnfeesten. Wethouder Irma van de Scheur opende de bedrijvendag. Hierna toonden we drie filmpjes van plaatselijke ondernemers. Zij vertelden hoe zij bezig zijn met duurzaamheid. Wilt u de filmpjes bekijken? Bekijk ze dan hieronder.

Initiatief:  Eens in de twee jaar organiseert de gemeente Berg en Dal de Bedrijvendag. Dit doen zij in samenwerking met Ondernemend Ubbergen, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Millingse Ondernemers .Vereniging, Stichting Nederlandse Wijnfeesten en de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal.

 

Flits

Te koop op Camping Hierden/ Harderwijk Stacaravan

Stacaravan te koop. 1800.00.

TE KOOP: Op camping Peperkamp Hierden/ Harderwijk goed onderhouden stacaravan veluwe maat 750 x 230 mrt met wintervaste Toernesol luxe voortent met aluminimum staanders/liggers, dubbel plafond, vlonder-vloer schuifdeur en schuif vliegendeur, incl: inventaris, zoals koelvrieskast tuinmeubelen, metalen camping berg/fietsschuur 250 x 200 mrt met schuif dur. zknikarm zonnenscherm 3 x 2.50 mrt . Zonder standplaats. Vraagprijs 1800.00. Aanvaarding in overleg; Info 0651707979. Meer foto’s HIER

Ook los verkoop van voortent voor €450.00 en knikarm zonnescherm voor  €250.00 en metalen camping schuur € 100.00 mogelijk..

Aanvaarding in overleg Info 0651707979.


 


 
Taalcafés in Groesbeek en Leuth weer open

Vanaf 1 juli start de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met een aantal Taalcafés. In de bibliotheken in Groesbeek en Leuth is iedereen weer van harte welkom om te oefenen met...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
!!PAS OP!! Als u een ondernemer of een vereniging bent

GROESBEEK - De laatste tijd worden wij geconfronteerd met berichten met berichten dat er fotografen actief zijn, die zeggen namens Omroep Berg en Dal te komen, ze willen foto’s maken voord de tv-krant. Fotografen en cameramensen van Omroep Berg en Dal maken altijd een afspraak met u. Mocht u geconfronteerd worden met iemand die geen afspraak met u heeft, of zich niet kan legitimeren als medewerker als medewerker van Omroep Berg en Dal, laat het ons weten via Facebook of info@omroepbergendal.nl Wij kunnen juridische stappen ondernemen,


 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL