Zoeken


Gemeentelijke onderscheiding voor Lin Giebels PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 29 september 2019 07:23

Groesbeek -Locoburgemeester Irma v.d Scheur van de gemeente Berg en Dal reikte zaterdagmiddag 28 september tijdens de Burendag in het amfitheater van buurtpark ’t Groeske een gemeentelijke onderscheiding uit aan de heer L.M.M. (Lin) Giebels uit Groesbeek. De heer Giebels werdt onderscheiden met de erepenning van de gemeente Berg en Dal.  Hij kreeg de onderscheiding vanwege zijn jarenlange vrijwilligerswerk in en  rond park ’t Groeske in Groesbeek. Sinds 1986 zet hij zich in voor de speelvoorzieningen in dit park: -onderhoud van de toestellen; -contactpersoon tussen de gemeente en de kinderen voor nieuwe speeltoestellen; -meegedacht en meegewerkt aan de laatste herinrichting van het park Bovendien heeft hij meegewerkt aan herstel van het Mariagrotje in Groesbeek en houdt hij toezicht op het Mariagrotje en park ‘t Groeske.

Kandidaat voor een gemeentelijke onderscheiding? Iedereen kan iemand voordragen voor een gemeentelijke onderscheiding. De randvoorwaarden voor de aanvraag en de aanvraagprocedure staan op de website van de gemeente, www.bergendal.nl > aanvraag gemeentelijke onderscheiding. De gemeente Berg en Dal heeft drie soorten gemeentelijke onderscheidingen: het ereburgerschap, de erepenning en het jongerenlintje. Foto’s: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op


 

 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...