Zoeken


Herdenking 75 jr Market Garden17 Septemberstraat Bredeweg PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 19 september 2019 20:05

BREDEWEG – De herdenking bij het monument aan de 17 Septemberstraat  waar 75 jaar geleden in 1944 Horsa glijders in weilanden landen, op de plaats waar nu de woningen staan, zijn 4 parachutisten Ronald Tims uit Arnhem/Veenendaal, Jonh Rutten uit Milsbeek, René van der Heijden uit Leuth en Gerrie Kuipers uit Groesbeek bereid gevonden dit met een sprong te benadrukken. Toespraken waren er o.a. van de wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal en de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra. Britse en andere afgevaardigde legde kransen. Ook door kinderen van basisschool Bredeweg, door twee kinderen werden de in het Engels gesproken toespraken in het Nederlands voorgelezen. De ceremonie werd muzikaal ondersteund door Jubilate Deo uit Bredeweg.

Foto’s: © Bert Roodbeen. Klik HIER of op


 

Flits

De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL