Zoeken


Euroregio Vrijheidswandeling officieel gestart door Wethouder Sylvia Fleuren. PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 16 september 2019 19:57

GROESBEEK – Zondagmorgen 15 september gaf wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal na een korte toespraak om 11.00 uur het officiële startsein van de Euroregio Vrijheidswandeling door de grensstreek, zij deed dit door het wegtrekken van een lint samen met      Kyra en Zyfa twee kinderen van de toneelgroep Angeren, die verkleed        als re-enactors de evacuatie uitbeelden op het Bevrijdingsfestival rond het nieuwe Vrijheidsmuseum. De tekening  die voor het startsein werd onthuld zijn als 7,5 hectometer bordjes gemaakt door kinderen van basisschool ‘t Vossenhol uit Groesbeek. Overigens konden de  deelnemers voor de wandeltocht konden al vanaf  08.00 uur starten voor de 30/25 km. Overigens konden de  deelnemers voor de wandeltocht konden al vanaf  08.00 uur starten voor de 30/25 km.

Foto’s © Bert Roodbeen. Klik HIER of op


 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...