Zoeken


Euroregio Vrijheidswandeling officieel gestart door Wethouder Sylvia Fleuren. PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 16 september 2019 19:57

GROESBEEK – Zondagmorgen 15 september gaf wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal na een korte toespraak om 11.00 uur het officiële startsein van de Euroregio Vrijheidswandeling door de grensstreek, zij deed dit door het wegtrekken van een lint samen met      Kyra en Zyfa twee kinderen van de toneelgroep Angeren, die verkleed        als re-enactors de evacuatie uitbeelden op het Bevrijdingsfestival rond het nieuwe Vrijheidsmuseum. De tekening  die voor het startsein werd onthuld zijn als 7,5 hectometer bordjes gemaakt door kinderen van basisschool ‘t Vossenhol uit Groesbeek. Overigens konden de  deelnemers voor de wandeltocht konden al vanaf  08.00 uur starten voor de 30/25 km. Overigens konden de  deelnemers voor de wandeltocht konden al vanaf  08.00 uur starten voor de 30/25 km.

Foto’s © Bert Roodbeen. Klik HIER of op


 

Flits

De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL