Zoeken


Wandeling over de prachtige Mookerhei PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door red   
zaterdag 31 augustus 2019 22:27

MOOK – Niet allen op de Veluwe staat de heide in bloei, maar ook hier dichter bij huis kunt u genietenvan prachtige paarse kleuren. Namelijk op de Mookerhei. Waar eerst bos was is nu een wandeling over de Mookerhei zeker in deze periode de moeite waard. Dat dacht ook fotogaaf René Hendriks uit Beek. De Hei kleurt op veel plaatsen prachtige paars en met  mooie doorkijkjes en vergezichten .

Foto’s: © René Hendriks. of op


 

 

Flits

Open huis bij stichting

Zaterdag 2 november is het weer de 1e zaterdag van de maand, en dus “open huis” bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek-Horst.Tijd: van 10.00 t/m 14.00 uur.

Lees meer...
 
De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL