Zoeken


De Kwieke Beekse Ouderen weer op de fiets PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 31 augustus 2019 17:10

BEEK – Vrijdag 30 augustus stapte vijftien Kwieke Beekse Ouderen  KBO  leden na een hete zomer, bij het tunneltje weer op hun fiets voor een flinke fietstocht, uitgezet door het fietsgilde Nijmegen, die begon met de van Randwijckweg via het Heumensoord naar Heumen waar bij de manege een koffie pauze was. Verder naar de Overasseltse vennen, waar de heide in een schitterende bloei stond, naar de Hatertse vennen waar geluncht werd, via de Berendonck, Lindenhout en Zwanenveldt met een mooie route terug naar Beek. De bijzonder pittige maar vooral fraaie tocht kwam ten einde met een drankje bij Sous les Eglise. Ook u kunt genieten van alles wat de KBO Beek u allemaal te bieden heeft, voor € 20,= per kalender jaar bent u lid van de sportiefste seniorenvereniging uit Beek, de KBO Beek. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, vertelt u er alles over, 024 3226377.

Foto’s: © René Hendriks. of op


 


 

Flits

De Koffie Met 23 oktober in dorpshuis De Sprong in Ooij gaat niet door

Ooij Degene die met ons de middag zou verzorgen is uitgevallen.

Lees meer...
 
Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL