Zoeken


De Kwieke Beekse Ouderen weer op de fiets PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 31 augustus 2019 17:10

BEEK – Vrijdag 30 augustus stapte vijftien Kwieke Beekse Ouderen  KBO  leden na een hete zomer, bij het tunneltje weer op hun fiets voor een flinke fietstocht, uitgezet door het fietsgilde Nijmegen, die begon met de van Randwijckweg via het Heumensoord naar Heumen waar bij de manege een koffie pauze was. Verder naar de Overasseltse vennen, waar de heide in een schitterende bloei stond, naar de Hatertse vennen waar geluncht werd, via de Berendonck, Lindenhout en Zwanenveldt met een mooie route terug naar Beek. De bijzonder pittige maar vooral fraaie tocht kwam ten einde met een drankje bij Sous les Eglise. Ook u kunt genieten van alles wat de KBO Beek u allemaal te bieden heeft, voor € 20,= per kalender jaar bent u lid van de sportiefste seniorenvereniging uit Beek, de KBO Beek. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, vertelt u er alles over, 024 3226377.

Foto’s: © René Hendriks. of op


 


 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...