Zoeken


Kindervakantie activiteiten Beek. 2019 PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 16 augustus 2019 06:43

BEEK Woensdag 14 augustus was met Sport en Spel alweer de laatste dag van de kindervakantie week in Beek. Door de afsluiting van het Wylerbergmeer werd er gelukkig een alternatieve locatie gevonden in het nabij gelegen terrein naast voetbalvereniging BVC’12. De eigenaar heeft dit terrein namelijk geheel belangeloos ter beschikking gesteld voor de Kindervakantieweek! Daarnaast heeft het bestuur van BVC’12 aangeboden dat er gebruik mocht worden gemaakt van de aldaar aanwezige (sanitaire) faciliteiten en stelde zij de voetbalvelden ter beschikking voor sport en spelactiviteiten. Om 12.00 uur waren de activiteiten van de KVA voor dit jaar weer afgelopen Zie foto’s van de laatste dag.

Foto's: © René Hendriks.  of op


 

Flits

Erik de Zwart opent open dag Vereniging Spoogroep Zwitserland

 
Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE