Zoeken


Nieuwe moestuin aan schoolpad in Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 13 augustus 2019 08:02

OOIJ - Dinsdagmorgen 20 augustus wordt er om 10 uur een officiële start gemaakt met het bouwrijp maken van een stukje grond voor een moestuin aan het schoolpad 3 in Ooij. Deze moestuin is een initiatief van een aantal inwoners van Ooij. Er wordt een stukje grond beschikbaar gesteld die door oude en nieuwe inwoners van Ooij ingericht wordt als moestuin. Forte Welzijn ondersteunt dit initiatief. In opdracht van de gemeente Berg en Dal zal Jan Lemmens uit Millingen aan de Rijn (grondverzet), het stukje land onkruid vrij maken.


 

 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE