Zoeken


KBO Beek organiseert, zaalsporten voor senioren. PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 09 augustus 2019 19:29

BEEK – De KBO Beek organiseert zaalsporten voor senioren in het Kulturhus van Beek Op maandag kan er van 16.45 uur tot 17.45uur worden gesport in de gymzaal. De lessen zijn gericht op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door variatie in de warming up, spierversterkende en balansoefeningen en sporten, zoals volleybal, dutch tennis en andere zaalsporten, kan een ieder op zijn of haar eigen tempo mee doen. Naast verantwoord bewegen en sporten staat de gezelligheid voorop in de lessen. Het samen sporten met leeftijdsgenoten bevordert de sociale contacten. Hierdoor wordt na de sportactiviteit veelal bijgepraat met een kopje koffie of thee. Docente is Chiquita Zonneveld, bij haar krijgt u alle informatie; 024-3236479. De lessen starten op maandag 26 augustus, U bent van harte welkom voor een proefles. Sporten, binnen en buiten, doet u bij de KBO Beek, succes verzekerd en de KBO Beek doet nog veel meer, ieder jaar opnieuw weer veel educatie op allerlei gebied, maar zeker ook gezelligheid en voor 20 euro per kalender jaar maakt u het van dicht bij mee. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek. Foto Jazz en Bof gym archief: © René Hendriks.


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE