Zoeken


Terugplaatsen speeltoestellen bij de Tuier in Groesbeek PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 06 augustus 2019 20:33

GROESBEEK - De gemeente Berg en Dal gaat de speeltoestellen bij de Tuier in Groesbeek herplaatsen. Alle buurtbewoners van de wijk de Drulse Beek en toekomstige bewoners van appartementencomplex De Zwanenbloem zijn welkom om mee te denken. Op woensdag 21 augustus van 19.00 tot 20.30 uur zijn wethouder Fleuren en twee groenbeheerders van de gemeente Berg en Dal op locatie. Zij staan dan naast de Tuier 29a. Omdat de ruimte kleiner geworden is, kunnen de....


speeltoestellen niet precies op de oude plek teruggeplaatst worden. Omdat de gemeente met de toestellen moet schuiven, willen zij graag ideeën horen over de indeling van de speelplek en de locatie van de speeltoestellen
Hebben inwoners ideeën maar kunnen zij niet langskomen? Een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. kan ook.

Waarom zijn de toestellen verwijderd? Vanwege de bouwactiviteiten heeft de gemeente de speelplek tijdelijk verwijderd en de toestellen opgeslagen. Zij vonden het niet verantwoord om kinderen zo dicht bij een bouwplaats te laten spelen. Nu de bouw bijna klaar is, willen ze de speeltoestellen terugplaatsen.

Planning Het einde van de bouw van appartementencomplex De Zwanenbloem aan de Tuier is in zicht. De omgeving wordt woonrijp gemaakt. Dit betekent dat het terrein rondom de appartementen ingericht wordt. Op basis van alle ideeën bepaalt de gemeente de definitieve locatie van de speeltoestellen. Naar verwachting plaatst de gemeente de tijdelijk weggehaalde speeltoestellen terug in september.


 


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE