Zoeken


DiGiD CURSUS KBO BEEK PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 02 augustus 2019 21:39

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

diensten van de overheid zijn digitaal beschikbaar. Denk aan het aanvragen van huur-zorgtoeslag, het doorgeven van een verhuizing of alle zaken rondom een uitkering, pensioen of kinderbijslag. Met uw DigiD kunt u alles regelen. Veel mensen vinden dit nog best lastig. Daarom inventariseert uw KBO Beek of er belangstelling is voor een cursus Digid in samenwerking met de bibliotheek Beek. De cursus zal ca. zes ochtenden van 2 uur in beslag nemen en wordt gegeven door docenten die de onderwerpen stap-voor-stap uitleggen. De cursus is gratis en een lidmaatschap van de bibliotheek/KBO is hiervoor niet verplicht. Hebt u belangstelling, een envelop met uw naam, adres, telefoonnummer en het woord DiGiD cursus kan tot 31 augustus in de brievenbus van;

 

Gerard de Bruin, Nesciostraat 2, Beek of Gérard Tesser, Baron van Voorst tot Voorststraat 25, Beek

De KBO Beek is altijd in beweging en zo blijft u, als lid van de KBO Beek, altijd up to date, de KBO Beek werkt samen met verschillende organisatie om u op de juiste manier van de juiste informatie te voorzien. Lid worden is heel eenvoudig, voor 20 euro per kalender jaar maakt u alles zelf van dichtbij mee, u zit op de eerste rang met een lidmaatschap van de KBO Beek, het bestuur van de KBO Beek maakt het allemaal mogelijk. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, geeft u graag alle informatie. Foto: © René Hendriks.


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE