Zoeken


Tweede editie Drakenbootrace Harderwijk PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 22 juli 2019 20:49

HARDERWIJK – De tweede editie van de Drakenbootrace is gewonnen door team Crossfit, zij waren net iet sneller dan het team van Hanos. Het spektakel ging later van start door het slechte weer met buien en onweer, uiteindelijk werd er toch groen licht gegeven. De strijd speelde zich af in de passantenhaven aan de boulevard van Harderwijk De teams strijden eerst 1-tegen-1 voor de snelste tijd. Nadat alle teams minimaal 3 keer hebben gestreden, nemen de 4 teams met de snelste tijd het nog tegen elkaar op voor de grote finalerace.

Naast de beker voor de winnaars kregen zij ook een 2 uurs borrelarrangement voor zichzelf en hun partners op de Borrelboot Harderwijk. De nummer 2 krijgt een BBQ voor 9 personen aangeboden door Maartenz Catering. En de nummer 3 gaat naar huis met lunchbonnen van Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg.

Foto: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE