Zoeken


Boek “De Vrijwilliger” gepresenteerd. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 15 juni 2019 18:23

BEEK – Met het wegtrekken van een doek door wethouder Irma van de Scheur van de
gemeente Berg en Dal en Daniël Daam werd donderdagmiddag 13 juni in de Brasserie van het Kulturhus het nieuwe boek “Verhalen van Vrijwilligers” onthuld. Het boek dat is gemaakt door vrijwilligers en gaat over vrijwilligers in de gemeente Berg en Dal, kwam tot stand met medewerking van de gemeente Berg en Dal, Forte Welzijn en vele vrijwilligers en stagiaires Daniël Daam, Manon Hofmans, Lissanne Bron van het vrijwilligerssteunpunt Forte Welzijn. Uit het boek werd het gedicht “De vrijwilliger” voor- gelezen, Ans Bons-Jansen las als afsluiting een verhaal voor.
KBO Beek voorzitter Gérard Tesser bedankte met een kleine attentie Daniël Daam voor de presentatie en het werk wat hij samen met alle andere heeft verricht. Voor alle rond de 60 aanwezige vrijwilligers was een exemplaar met ruim 45 verhalen van geïnterviewde personen, clubs, organisaties en andere betrokkenen van het boek beschikbaar.

Foto’s © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.