Zoeken


Boek “De Vrijwilliger” gepresenteerd. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 15 juni 2019 18:23

BEEK – Met het wegtrekken van een doek door wethouder Irma van de Scheur van de
gemeente Berg en Dal en Daniël Daam werd donderdagmiddag 13 juni in de Brasserie van het Kulturhus het nieuwe boek “Verhalen van Vrijwilligers” onthuld. Het boek dat is gemaakt door vrijwilligers en gaat over vrijwilligers in de gemeente Berg en Dal, kwam tot stand met medewerking van de gemeente Berg en Dal, Forte Welzijn en vele vrijwilligers en stagiaires Daniël Daam, Manon Hofmans, Lissanne Bron van het vrijwilligerssteunpunt Forte Welzijn. Uit het boek werd het gedicht “De vrijwilliger” voor- gelezen, Ans Bons-Jansen las als afsluiting een verhaal voor.
KBO Beek voorzitter Gérard Tesser bedankte met een kleine attentie Daniël Daam voor de presentatie en het werk wat hij samen met alle andere heeft verricht. Voor alle rond de 60 aanwezige vrijwilligers was een exemplaar met ruim 45 verhalen van geïnterviewde personen, clubs, organisaties en andere betrokkenen van het boek beschikbaar.

Foto’s © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Slaapverhalen van Zwarte Piet bij omroep Berg en Dal

Vanaf Zaterdag 16 November t/m 5 December elke dag om 18:00 en 20:00 uur een nieuwe slaapverhaal van zwarte piet.Klik hier voor de Promo

 
KBO Beek extra activiteiten

BEEKDe KBO Beek gaat 14 november naar de 55+ EXPO.  Deze beurs in een totaal nieuwe stijl, waarvan alles te ...

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
De hanen kraaien weer in de Boerenbond – Pets Place!

Groesbeek - Kleindierenvereniging Edelras houdt op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober a.s. haar tweejaarlijkse kleindierententoonstelling wederom op ...

Lees meer...