Zoeken


Intentie overeenkomst voet-fietsveer Bemmel-Ooij ondertekend. PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 14 juni 2019 21:38

BEMMEL- Woensdagavond 12 juni werd in het gemeentehuis van Bemmel tijdens tweede informatieavond over het voet - fietsveer Bemmel/Ooij de intentie overeenkomst ondertekend door de wethouders Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal, Theo Jansen van de gemeente Lingewaal en beoogd schipper-exploitant Britt Hartoch en Richard van Ooijen van Veerdienst Rheden. Voorafgaand hiervan werd net als week eerder op maandag 3 juni in de Thornsche Molen in Persingen werd er door Etko Cretier van wijkplatform Bemmel–Oostvoetveer uitgebreid informatie verstrekt over het tot stand komen van dit burgerinitiatief voor een voet-fietsveer Bemmel-Ooij Wim Braakhekke van bureau Stroom gaf uitleg over de het haalbaarheidsonderzoek dat gedaan was. Ook nu waren er weer enkele Ooijse dijkbewoners die bezorgd waren over de mogelijke verkeersoverlast op de Ooyse Bandijk.

Toegevoegd enkele interieurfoto’s van Kasteel De Kinkelenburg tevens gemeentehuis van gemeente Lingewaal

Foto's:© Bert Roodbeen.  of op


 

 

Flits

Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.