Zoeken


Stormschade bij sportschool Morgen Fit Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 05 juni 2019 23:14

Gemeente Berg en Dal/Ooij – De storm met sterke rukwinden hebben dinsdagavond 4 juni ook in de gemeente Berg en Dal en gemeente in de omgeving op diverse plaatsen voor schade gezorgd, met vooral om gewaaide bomen en afgebroken takken. In Ooij moest de Valse Cristendoorn er aan geloven een boom op het schoolplein van basisschool “Op Weg’’ staat, daar brak een zware tak vanaf  die op het dak van de naastgelegen sportschool “Morgen Fit” terecht kwam, een zijtak doorboorde hiermee het dak van de spotzaal. De brandweer die woensdagmorgen kwam kijken, deed in dit geval niets omdat er geen gevaarzetting was voor de omgeving en ging verder naar een volgende klus, voor de kinderen van de laagste groepen een mooi moment om de brandweerwagen van dicht bij te bekijken, De bassisschool en  sportschool moesten een particulierbedrijf inschakelen om de boom te verwijderen.

Er werd door een plaatselijk dakdekkers bedrijf een nootvoorziening aangebracht en werd de firma Knoest uit Afferden (Lb) ingeschakeld om de tak verantwoord te verwijderen. In Leuth waaide de grote tent op de sportveld van VVLK tegen de grond, die was er neergezet vanwege de festiviteiten van schutterij Vriendenkring i.vm. haar 100-jarig bestaan en de Kringdag  van Rijk van Nijmegen de Betuwe op 16 juni.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op FB inhetlaag.nl


 

Flits

Themamiddag KBO Beek donderdag 19 september

BEEK- Hotel `t Spijker is die donderdagmiddag 19 september the place to be. Om 14.30 uur begint onze themamiddag, onze gast deze middag is mr. M.H.M. Tijdhof, van het notariskantoor Mostart&Timmermans. Hij gaat u ...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
PAARDENKRACHTEN

Twee soorten paardenkrachten ontmoeten elkaar op de Waal