Zoeken


Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 10 mei 2019 20:53

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

organiseert de gemeente Berg en Dal in samenwerking met leden van de werkgroep Dorpsagenda Laat Leuth Leven verkiezingen voor nieuwe toestellen. Ook de leerlingenraad van basisschool ’t Bijenveld heeft veel werk verzet en reclame gemaakt om alle kinderen aan te sporen te gaan stemmen. Op vrijdag 17 mei mogen dan alle kinderen van 0 t/m 12 jaar uit Leuth een stem uitbrengen op de set van toestellen die zij het mooist vinden. Drie leveranciers hebben een presentatie gemaakt van wat zij kunnen bieden en de kinderen kiezen dan voor één van de drie ontwerpen. De kinderen die mogen stemmen, hebben hiervoor al een uitnodiging ontvangen met een stemkaart.  Op 17 mei kunnen zij tussen 15.15 en 20.00 uur hun stem gaan uitbrengen op het stembureau dat hiervoor is ingericht in het Kulturhus aan de Reusensestraat. Het is heel goed mogelijk dat ook een wethouder van de gemeente het stembureau komt bezoeken.

 

Om 20.00 uur worden dan alle stemmen geteld en wordt bekendgemaakt welke toestellen hebben gewonnen. Het is de bedoeling dat deze nog voor de zomervakantie in De Rollebol worden geplaatst..


 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!