Zoeken


Programma Dodenherdenking gemeente Berg en Dal 2019 PDF Afdrukken E-mailadres

Op zaterdag 4 mei 2019 wordt er in Nederland stilgestaan bij de slachtoffers van oorlogsgeweld. Ook in de gemeente Berg en Dal vinden verschillende herdenkingsplechtigheden plaats. Foto: Rutger Stiekema Photography


Groesbeek: De bijeenkomst begint om 19.00 uur met een stille tocht vanuit het gemeentehuis in Groesbeek naar de Canadese Erebegraafplaats, waar de herdenkingsplechtigheid plaatsvindt.

Millingen aan de Rijn: De herdenking begint om 19.00 uur met een dienst in de Sint Antonius van Paduakerk, gevolgd door een stille tocht naar het monument waar de herdenkingsplechtigheid zal plaatsvinden.

Leuth: De herdenking begint om 19.00 uur in het Kulturhus in Leuth. Daarna volgt een stille tocht naar het Kerkplein. Hier gaat de herdenking verder en worden kransen gelegd.

Beek: De herdenking begint om 19.00 uur met een oecumenische kerkdienst in de R.K. Heilige Bartholomaeuskerk. Na afloop gaat Schutterij B.U.B. voorop in de gezamenlijke tocht naar het monument aan de Verbindingsweg.

Ooij: In Ooij start de herdenking om 19.00 uur met een herdenkingsdienst in de H. Hubertuskerk. Daarna is er een korte plechtigheid bij het oorlogsmonument.

Berg en Dal: In Berg en Dal wordt de herdenking gehouden bij het monument de Naald, aan de Clarenbeekseweg. Deze herdenking begint om 18:30 uur.

Het verkeer wordt bij de herdenkingen ter plaatse omgeleid. Bron: Gemeente Berg en Dal.


 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!