Zoeken


Programma Dodenherdenking gemeente Berg en Dal 2019 PDF Afdrukken E-mailadres

Op zaterdag 4 mei 2019 wordt er in Nederland stilgestaan bij de slachtoffers van oorlogsgeweld. Ook in de gemeente Berg en Dal vinden verschillende herdenkingsplechtigheden plaats. Foto: Rutger Stiekema Photography


Groesbeek: De bijeenkomst begint om 19.00 uur met een stille tocht vanuit het gemeentehuis in Groesbeek naar de Canadese Erebegraafplaats, waar de herdenkingsplechtigheid plaatsvindt.

Millingen aan de Rijn: De herdenking begint om 19.00 uur met een dienst in de Sint Antonius van Paduakerk, gevolgd door een stille tocht naar het monument waar de herdenkingsplechtigheid zal plaatsvinden.

Leuth: De herdenking begint om 19.00 uur in het Kulturhus in Leuth. Daarna volgt een stille tocht naar het Kerkplein. Hier gaat de herdenking verder en worden kransen gelegd.

Beek: De herdenking begint om 19.00 uur met een oecumenische kerkdienst in de R.K. Heilige Bartholomaeuskerk. Na afloop gaat Schutterij B.U.B. voorop in de gezamenlijke tocht naar het monument aan de Verbindingsweg.

Ooij: In Ooij start de herdenking om 19.00 uur met een herdenkingsdienst in de H. Hubertuskerk. Daarna is er een korte plechtigheid bij het oorlogsmonument.

Berg en Dal: In Berg en Dal wordt de herdenking gehouden bij het monument de Naald, aan de Clarenbeekseweg. Deze herdenking begint om 18:30 uur.

Het verkeer wordt bij de herdenkingen ter plaatse omgeleid. Bron: Gemeente Berg en Dal.


 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...