Zoeken


Programma Dodenherdenking gemeente Berg en Dal 2019 PDF Afdrukken E-mailadres

Op zaterdag 4 mei 2019 wordt er in Nederland stilgestaan bij de slachtoffers van oorlogsgeweld. Ook in de gemeente Berg en Dal vinden verschillende herdenkingsplechtigheden plaats. Foto: Rutger Stiekema Photography


Groesbeek: De bijeenkomst begint om 19.00 uur met een stille tocht vanuit het gemeentehuis in Groesbeek naar de Canadese Erebegraafplaats, waar de herdenkingsplechtigheid plaatsvindt.

Millingen aan de Rijn: De herdenking begint om 19.00 uur met een dienst in de Sint Antonius van Paduakerk, gevolgd door een stille tocht naar het monument waar de herdenkingsplechtigheid zal plaatsvinden.

Leuth: De herdenking begint om 19.00 uur in het Kulturhus in Leuth. Daarna volgt een stille tocht naar het Kerkplein. Hier gaat de herdenking verder en worden kransen gelegd.

Beek: De herdenking begint om 19.00 uur met een oecumenische kerkdienst in de R.K. Heilige Bartholomaeuskerk. Na afloop gaat Schutterij B.U.B. voorop in de gezamenlijke tocht naar het monument aan de Verbindingsweg.

Ooij: In Ooij start de herdenking om 19.00 uur met een herdenkingsdienst in de H. Hubertuskerk. Daarna is er een korte plechtigheid bij het oorlogsmonument.

Berg en Dal: In Berg en Dal wordt de herdenking gehouden bij het monument de Naald, aan de Clarenbeekseweg. Deze herdenking begint om 18:30 uur.

Het verkeer wordt bij de herdenkingen ter plaatse omgeleid. Bron: Gemeente Berg en Dal.


 

Flits

Zondag 14 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now is Twan Teunissen te gast. Twan Teunissen is boswachter bij Staatsbosbeheer, onder andere voor natuurgebied de Bruuk en de Gelderse Poort. Over deze twee....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting