Zoeken


Groots onthaal voor Juliana Bicycle Team PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 27 april 2019 22:49

MILLINGEN a/d RIJN – Alles was uit de kast getrokken op deze voor Millingen speciale Koningsdag om het Juliana Bicycle Team een groots onthaal te geven, even voor half drie werden zij dan ook door Fanfare St. Cecilia en Ons Genoegen samen met (jeugd) leden van kunst- rijwielvereniging Juliana voorop welkom geheten door honderden mensen bij het Millingscentrum waar door de slechte weersverwachting naar was uitgeweken, gelukkig bleef het op dat moment droog. Vanwege het 110 jarig bestaan van de kunst-rijwielvereniging Juliana werd een recordpoging gedaan om met achtleden op een éénwieler in tien dagen van Londen naar Millingen te fietsen, een. Vanaf het vertrek uit Londen op 18 april hebben ze door Engeland en via de kanaaltunnel (met de trein) en de Franse en Belgische kust door Zeeland, Brabant en een stukje Duitsland naar Millingen a/d Rijn. Een afstand van 645 kilometer waarmee de recordpoging geslaagd is.

Binnen in het Hotel van Millingscentrum werden de deelnemers en begeleiders gehuldigd met een speciale medaille. Aan deze tocht was ook een goed doel van Stichting Energy4All. gekoppeld waar deelneemster Femke een pagina voor heeft opgezet waarin zij aandacht vraagt voor de energiestofwisselingsziekte van haar zoontje Milan, zijn lotgenootjes en de stichting “energy4all”. Ontzettend hartverwarmend is het dat ze volop is gesponsord. Ze heeft ruim € 13.000,- opgehaald voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Wil je de actie van Femke steunen klik dan op de volgende link. https://actie.energy4all.nl/actie/femke-arens.

https://www.facebook.com/stichtingenergy4all/wall. Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!