Zoeken


Groots onthaal voor Juliana Bicycle Team PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 27 april 2019 22:49

MILLINGEN a/d RIJN – Alles was uit de kast getrokken op deze voor Millingen speciale Koningsdag om het Juliana Bicycle Team een groots onthaal te geven, even voor half drie werden zij dan ook door Fanfare St. Cecilia en Ons Genoegen samen met (jeugd) leden van kunst- rijwielvereniging Juliana voorop welkom geheten door honderden mensen bij het Millingscentrum waar door de slechte weersverwachting naar was uitgeweken, gelukkig bleef het op dat moment droog. Vanwege het 110 jarig bestaan van de kunst-rijwielvereniging Juliana werd een recordpoging gedaan om met achtleden op een éénwieler in tien dagen van Londen naar Millingen te fietsen, een. Vanaf het vertrek uit Londen op 18 april hebben ze door Engeland en via de kanaaltunnel (met de trein) en de Franse en Belgische kust door Zeeland, Brabant en een stukje Duitsland naar Millingen a/d Rijn. Een afstand van 645 kilometer waarmee de recordpoging geslaagd is.

Binnen in het Hotel van Millingscentrum werden de deelnemers en begeleiders gehuldigd met een speciale medaille. Aan deze tocht was ook een goed doel van Stichting Energy4All. gekoppeld waar deelneemster Femke een pagina voor heeft opgezet waarin zij aandacht vraagt voor de energiestofwisselingsziekte van haar zoontje Milan, zijn lotgenootjes en de stichting “energy4all”. Ontzettend hartverwarmend is het dat ze volop is gesponsord. Ze heeft ruim € 13.000,- opgehaald voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Wil je de actie van Femke steunen klik dan op de volgende link. https://actie.energy4all.nl/actie/femke-arens.

https://www.facebook.com/stichtingenergy4all/wall. Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979.



 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...