Zoeken


Groots onthaal voor Juliana Bicycle Team PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 27 april 2019 22:49

MILLINGEN a/d RIJN – Alles was uit de kast getrokken op deze voor Millingen speciale Koningsdag om het Juliana Bicycle Team een groots onthaal te geven, even voor half drie werden zij dan ook door Fanfare St. Cecilia en Ons Genoegen samen met (jeugd) leden van kunst- rijwielvereniging Juliana voorop welkom geheten door honderden mensen bij het Millingscentrum waar door de slechte weersverwachting naar was uitgeweken, gelukkig bleef het op dat moment droog. Vanwege het 110 jarig bestaan van de kunst-rijwielvereniging Juliana werd een recordpoging gedaan om met achtleden op een éénwieler in tien dagen van Londen naar Millingen te fietsen, een. Vanaf het vertrek uit Londen op 18 april hebben ze door Engeland en via de kanaaltunnel (met de trein) en de Franse en Belgische kust door Zeeland, Brabant en een stukje Duitsland naar Millingen a/d Rijn. Een afstand van 645 kilometer waarmee de recordpoging geslaagd is.

Binnen in het Hotel van Millingscentrum werden de deelnemers en begeleiders gehuldigd met een speciale medaille. Aan deze tocht was ook een goed doel van Stichting Energy4All. gekoppeld waar deelneemster Femke een pagina voor heeft opgezet waarin zij aandacht vraagt voor de energiestofwisselingsziekte van haar zoontje Milan, zijn lotgenootjes en de stichting “energy4all”. Ontzettend hartverwarmend is het dat ze volop is gesponsord. Ze heeft ruim € 13.000,- opgehaald voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Wil je de actie van Femke steunen klik dan op de volgende link. https://actie.energy4all.nl/actie/femke-arens.

https://www.facebook.com/stichtingenergy4all/wall. Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

 

Flits

Zondag 14 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now is Twan Teunissen te gast. Twan Teunissen is boswachter bij Staatsbosbeheer, onder andere voor natuurgebied de Bruuk en de Gelderse Poort. Over deze twee....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting