Zoeken


Koninklijke Lintje voor Willy Hol uit Millingen a/d Rijn PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 27 april 2019 20:47

MILLINGEN a/d RIJN – Zaterdagmiddag 27 april werd door Burgemeester Mark Slinkman in het Millings centrum tijdens de huldiging van net teruggekeerde Juliana Bicycle Team, uit Londen W.j.C (Willy) Hol uit Millingen verrast met een Koninklijke Onderscheiding en benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau. Hij  kreeg deze onderscheiding omdat hij: Vanaf 1969 zeer actief is bij Kunstrijwielvereniging Juliana. Jarenlang was hij een onmisbare turner in de sportshows. Naast het turnen is de heer Hol jarenlang trainer geweest van de A-selectie en de jeugd. Tegenwoordig geeft hij adviezen over jeugdbeleid en - ontwikkeling. Sinds 2015 organisator en instructeur van de beweegtuin in Millingen aan de Rijn is. Wekelijks verzorgt hij lessen voor de senioren. Hij 25 jaar lang actief is geweest bij carnavalsvereniging de Deurdouwers. Hij was hier onder andere prins, liedjesschrijver en zanger. De heer Hol zorgde en zorgt nog steeds voor veel entertainment bij zittingen in het gasthuis. Voorzitter van zangvereniging Vivace was. Naast de functie als voorzitter was de heer Hol altijd bereid te helpen met het vervoeren van instrumenten en het opbouwen van het podium.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op  


 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...