Zoeken


Koninklijke Lintje voor Willy Hol uit Millingen a/d Rijn PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 27 april 2019 20:47

MILLINGEN a/d RIJN – Zaterdagmiddag 27 april werd door Burgemeester Mark Slinkman in het Millings centrum tijdens de huldiging van net teruggekeerde Juliana Bicycle Team, uit Londen W.j.C (Willy) Hol uit Millingen verrast met een Koninklijke Onderscheiding en benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau. Hij  kreeg deze onderscheiding omdat hij: Vanaf 1969 zeer actief is bij Kunstrijwielvereniging Juliana. Jarenlang was hij een onmisbare turner in de sportshows. Naast het turnen is de heer Hol jarenlang trainer geweest van de A-selectie en de jeugd. Tegenwoordig geeft hij adviezen over jeugdbeleid en - ontwikkeling. Sinds 2015 organisator en instructeur van de beweegtuin in Millingen aan de Rijn is. Wekelijks verzorgt hij lessen voor de senioren. Hij 25 jaar lang actief is geweest bij carnavalsvereniging de Deurdouwers. Hij was hier onder andere prins, liedjesschrijver en zanger. De heer Hol zorgde en zorgt nog steeds voor veel entertainment bij zittingen in het gasthuis. Voorzitter van zangvereniging Vivace was. Naast de functie als voorzitter was de heer Hol altijd bereid te helpen met het vervoeren van instrumenten en het opbouwen van het podium.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op  


 

Flits

Zondag 14 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now is Twan Teunissen te gast. Twan Teunissen is boswachter bij Staatsbosbeheer, onder andere voor natuurgebied de Bruuk en de Gelderse Poort. Over deze twee....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting