Zoeken


KBO Beek Paasviering PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 26 april 2019 14:06

BEEK – Woensdag 17 april in hotel `t Spijker celebreerde de Eerwaarde Heer F. Bomers de eucharistieviering bijgestaan daarin door Herman Roelofs, acoliet en Ria Hoogenkamp, lectrice. Het zaalkoor de “KBO singers” ondersteunde vocaal de viering. Tijdens zijn, inmiddels fameuze preken, vertelde pater Bomers ook zeer gedreven over het project van de collecte, de Vincentius stichting Nijmegen Na de dienst ontvingen onze leden een consumptie, waarna met de verkoop van de lootjes werd begonnen. Coby van der Pluijm had zich enorm ingezet, het was voor Coby de eerste maal op dit podium, zij heeft zich bijzonder goed van haar taak gekweten, winkeliers waar Coby is aan geweest gaven bijna allemaal een prijs voor onze verloting, om zo de prijzen voor onze leden nog mooier en de Pasen nog gezelliger te maken, het werd een prijzenregen, dank voor jouw tomeloze inzet Coby. Dank aan onze sponsors, het zou bijzonder fijn zijn wanneer u terloops bij onze sponsors zo af en toe eens aangeeft dat u hun sponsoring op prijs stelt, bij voorbaat dank....

Foto's: © René Hendriks. of op 

Een lijst van onze sponsors vindt u in onze nieuwsbrief van april. Nadat alle bijzondere prijzen gevallen waren, werd er begonnen aan onze uitgebreide en complete Paasbroodmaaltijd, ieder jaar weer een verscheidenheid en een genot om er aan deel te nemen. Alle aanwezige leden gingen in alle opzichten, na de viering, voldaan naar huis. Wilt u nu ook een viering met alles er op en er aan meemaken, heel eenvoudig voor € 20,= bent u een kalender jaar lid en maakt u al onze activiteiten mee. Een KBO Beek middag wilt u niet missen!!! Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, verteld u er alles over.

 


 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!