Zoeken


KBO Beek Paasviering PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 26 april 2019 14:06

BEEK – Woensdag 17 april in hotel `t Spijker celebreerde de Eerwaarde Heer F. Bomers de eucharistieviering bijgestaan daarin door Herman Roelofs, acoliet en Ria Hoogenkamp, lectrice. Het zaalkoor de “KBO singers” ondersteunde vocaal de viering. Tijdens zijn, inmiddels fameuze preken, vertelde pater Bomers ook zeer gedreven over het project van de collecte, de Vincentius stichting Nijmegen Na de dienst ontvingen onze leden een consumptie, waarna met de verkoop van de lootjes werd begonnen. Coby van der Pluijm had zich enorm ingezet, het was voor Coby de eerste maal op dit podium, zij heeft zich bijzonder goed van haar taak gekweten, winkeliers waar Coby is aan geweest gaven bijna allemaal een prijs voor onze verloting, om zo de prijzen voor onze leden nog mooier en de Pasen nog gezelliger te maken, het werd een prijzenregen, dank voor jouw tomeloze inzet Coby. Dank aan onze sponsors, het zou bijzonder fijn zijn wanneer u terloops bij onze sponsors zo af en toe eens aangeeft dat u hun sponsoring op prijs stelt, bij voorbaat dank....

Foto's: © René Hendriks. of op 

Een lijst van onze sponsors vindt u in onze nieuwsbrief van april. Nadat alle bijzondere prijzen gevallen waren, werd er begonnen aan onze uitgebreide en complete Paasbroodmaaltijd, ieder jaar weer een verscheidenheid en een genot om er aan deel te nemen. Alle aanwezige leden gingen in alle opzichten, na de viering, voldaan naar huis. Wilt u nu ook een viering met alles er op en er aan meemaken, heel eenvoudig voor € 20,= bent u een kalender jaar lid en maakt u al onze activiteiten mee. Een KBO Beek middag wilt u niet missen!!! Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, verteld u er alles over.

 


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE