Zoeken


Vierde Dorpsagenda bijeenkomst Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 19 april 2019 20:38

OOIJ - Donderdagavond 18 april was alweer de de vierde bijeenkomst over de Dorpsagenda Ooij voor de inwoners van Ooij. In deze bijeenkomst vond de terugkoppeling plaats van de over de voortgang van de vijf verschillende werkgroepen en van gedachten gewisseld voor het eindverslag van de Dorpsagenda Ooij dat in september aangeboden zal worden aan de gemeente Berg en Dal. Namens dezelfde gemeente was dhr Cees van der Ree aanwezig, om het met name de (on)mogelijkheden –puinstort- met betrekking over plannen met de Wilhelminaplas. Ook bij de plannen voor de iets oudere jeugd (7 tot 17) en de traplift naar het Kerkkoor werd uitgebreid stilgestaan. Geïnteresseerden dorpsbewoner kunnen zich nog steeds melden, neem dan contact op met ForteWelzijn Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Foto’s: © Bert Roodbeen of op  


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE