Zoeken


Uitdaging met recordpoging voor vieren 110 jarig bestaan Bicycle Team Juliana Millingen a/d Rijn PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bert   
dinsdag 16 april 2019 21:23

MILLINGEN a/d RIJN – Om Dinsdagmorgen even voor half 7.30 uur, de laatste voorraden waren ingeladen het afscheid van familie en clubvrienden was genomen de voorzitter de groep had toegesproken en succes had gewenst, vertrokken 15 personen van het Juliana Bicycle Team met 8 fietser en 7 begeleiders met drie campers en een volgwagen via het France Calais en trein onder het Kanaal door naar Londen. Vandaar uit zal een poging worden gedaan om het oude verenigingsrecord record van het “Rondje Nederland” van 605 km te breken. De uitdaging ditmaal is de om 640 km in 10 dagen op één wiel van Londen naar Millingen te fietsen, waar het Team op Koningsdag hoopt weer terug te zijn. volg het team via Facebook.

Aan deze tocht is ook een goed doel van Stichting Energy4All.verbonden.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


Laatst aangepast op dinsdag 16 april 2019 21:39
 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!