Zoeken


Uitdaging met recordpoging voor vieren 110 jarig bestaan Bicycle Team Juliana Millingen a/d Rijn PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bert   
dinsdag 16 april 2019 21:23

MILLINGEN a/d RIJN – Om Dinsdagmorgen even voor half 7.30 uur, de laatste voorraden waren ingeladen het afscheid van familie en clubvrienden was genomen de voorzitter de groep had toegesproken en succes had gewenst, vertrokken 15 personen van het Juliana Bicycle Team met 8 fietser en 7 begeleiders met drie campers en een volgwagen via het France Calais en trein onder het Kanaal door naar Londen. Vandaar uit zal een poging worden gedaan om het oude verenigingsrecord record van het “Rondje Nederland” van 605 km te breken. De uitdaging ditmaal is de om 640 km in 10 dagen op één wiel van Londen naar Millingen te fietsen, waar het Team op Koningsdag hoopt weer terug te zijn. volg het team via Facebook.

Aan deze tocht is ook een goed doel van Stichting Energy4All.verbonden.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


Laatst aangepast op dinsdag 16 april 2019 21:39
 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE