Zoeken


Feestelijke opening COPD-cafe in Groesbeek PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 15 april 2019 20:06

GROESBEEK – Maandagmiddag 15 april was de éérste feestelijke bijeenkomst van het COPD-cafe in de Mallemolen. Hoewel er op meer belangstelling was gerekend, konden zij die er wel waren ruimschoots met elkaar en de deskundigen in gesprek over de problemen die COPD met zich meebrengt. Ook Welzijn en volksgezondheid wethouder Irma van de Scheur van de gemeente Berg en Dal was hierbij aanwezig. Het doel van het COPD-café is, er even gezellig tussenuit te zijn, het kan ook fijn zijn om eens met lotgenoten te praten en te horen hoe zij omgaan met de lastige dingen in het dagelijkse leven, waar je eerder niet bij stil stond, of samen te praten over waar je plezier aan kunt beleven.

Meedoen aan activiteiten, een keer erop uit gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend en soms zelfs bijna onmogelijk. Voor de mensen met COPD die er toch een keer uit willen is er nu het COPD-café. Het COPD-café wordt georganiseerd door Fortewelzijn samen met fysiotherapeuten en een beweegcoach. Zij zullen indien mogelijk ook aanwezig zijn en kunnen bijvoorbeeld vragen beantwoorden.

De 2 volgende data zijn op 20 mei en 17 juni. Ook van 15.00 tot 17.00 uur. Voor iets extra’s dat leuk, interessant en/of gezellig is gezorgd. Wilt u komen en hebt u geen vervoer, òf wilt u komen en kunt u nog iemand mee nemen die geen vervoer heeft? Laat het ons a.u.b. weten door te bellen of mailen naar Forte Welzijn: (085) 040 60 66 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Foto’s: © Bert Roodbeen.    of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE