Zoeken


Gemeente Berg en Dal heeft twee extra elektrische auto’s voor o.a. Boa’s. PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 03 april 2019 22:33

GROESBEEK- Woensdagmorgen 3 april werd door wethouder Nelson Verheul met het overhandigen van de sleutels aan Boa’s Ben Smit, collega Gerrit Geurts en Tom Stekkelenburg twee extra elektrische (lease) auto’s in gebruik genomen. Ze worden samen met (en andere ambtenaren) gebruikt voor dienstreizen. De busjes zijn verschillend ingericht, één voor passagiers de ander voor o.a materialen en worden ze nog voorzien van extra alarmeringsverlichting. De wethouder maakte ook nog een proefritje met deze zeer stille auto.

De gemeente is nu in het bezit van 4 elektrische auto’s en wil in 2050 energieneutraal zijn. Dat betekent dat de gemeente onder andere het gebruik van fossiele brandstoffen zoals benzine en diesel moet terugdringen. De elektrische auto’s dragen hier aan bij. Autobedrijf Muskens Groesbeek leverde de auto’s.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op  


 

Flits

Zondag 14 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now is Twan Teunissen te gast. Twan Teunissen is boswachter bij Staatsbosbeheer, onder andere voor natuurgebied de Bruuk en de Gelderse Poort. Over deze twee....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting