Zoeken


Gemeente Berg en Dal heeft twee extra elektrische auto’s voor o.a. Boa’s. PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 03 april 2019 22:33

GROESBEEK- Woensdagmorgen 3 april werd door wethouder Nelson Verheul met het overhandigen van de sleutels aan Boa’s Ben Smit, collega Gerrit Geurts en Tom Stekkelenburg twee extra elektrische (lease) auto’s in gebruik genomen. Ze worden samen met (en andere ambtenaren) gebruikt voor dienstreizen. De busjes zijn verschillend ingericht, één voor passagiers de ander voor o.a materialen en worden ze nog voorzien van extra alarmeringsverlichting. De wethouder maakte ook nog een proefritje met deze zeer stille auto.

De gemeente is nu in het bezit van 4 elektrische auto’s en wil in 2050 energieneutraal zijn. Dat betekent dat de gemeente onder andere het gebruik van fossiele brandstoffen zoals benzine en diesel moet terugdringen. De elektrische auto’s dragen hier aan bij. Autobedrijf Muskens Groesbeek leverde de auto’s.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op  


 

Flits

Peutercafé Leuth: Buiten op avontuur!

LEUTH - Op maandag 6 mei 2019 is er weer een peutercafé vanuit het kulturhus van Leuth. Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen. Waar gaat het deze keer over?....

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.