Zoeken


Duoconcert van Blaaskapel de Fraps en Die Original Maastaler muziekkapel. PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 10 maart 2019 00:19

 

KEEKEN - Dld -Het begint een traditie te worden in Keeken (Duitsland): het zeer populaire duoconcert van Blaaskapel de Fraps en Die Original Maastaler muziekkapel dat wordt gehouden op 24 maart a.s. in het gebouw van de Keekener Schützenverein 1710 e.V. in Keeken (adres Düffelgaustraße 18). Afwisselend zullen de kapellen ieder hun eigen optreden verzorgen in de in Duitsland, maar ook in Nederland populaire genre van de Böhmische en Märische muziek, meer bekend als de Egerländer muziek. Dit wordt weer een gezellige middag aan de lange tafels die dan voor extra sfeer zorgen. Tevens wordt er een loterij gehouden waar men weer leuke prijzen kan winnen. Bij binnenkomst kan de bezoeker een formulier/achter op het entreebewijs zijn of haar emailadres invullen om meer informatie over een of beide kapellen te ontvangen. Deze kan dan in een speciale {bas} worden gedeponeerd. Bij volledige invulling doet men dan automatisch mee aan een speciale tombola waar ook wat te winnen valt.

De entree is € 2,50. Aanvang van het concert is 14.00 uur. De zaal is open om 13.00 uur.Foto's: Archief 2017


 

 

 

 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE