Zoeken


Duoconcert van Blaaskapel de Fraps en Die Original Maastaler muziekkapel. PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 10 maart 2019 00:19

 

KEEKEN - Dld -Het begint een traditie te worden in Keeken (Duitsland): het zeer populaire duoconcert van Blaaskapel de Fraps en Die Original Maastaler muziekkapel dat wordt gehouden op 24 maart a.s. in het gebouw van de Keekener Schützenverein 1710 e.V. in Keeken (adres Düffelgaustraße 18). Afwisselend zullen de kapellen ieder hun eigen optreden verzorgen in de in Duitsland, maar ook in Nederland populaire genre van de Böhmische en Märische muziek, meer bekend als de Egerländer muziek. Dit wordt weer een gezellige middag aan de lange tafels die dan voor extra sfeer zorgen. Tevens wordt er een loterij gehouden waar men weer leuke prijzen kan winnen. Bij binnenkomst kan de bezoeker een formulier/achter op het entreebewijs zijn of haar emailadres invullen om meer informatie over een of beide kapellen te ontvangen. Deze kan dan in een speciale {bas} worden gedeponeerd. Bij volledige invulling doet men dan automatisch mee aan een speciale tombola waar ook wat te winnen valt.

De entree is € 2,50. Aanvang van het concert is 14.00 uur. De zaal is open om 13.00 uur.Foto's: Archief 2017


 

 

 

 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...