Zoeken


Sleutels zijn weer ingeleverd bij gemeente Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 06 maart 2019 22:22

GROESBEEK – Woensdagmorgen 6 maart werden om 11.11 uur in de hal van het gemeentehuis door zes prinsen en twee prinsessen van de carnavalsverenigingen uit Beek, Millingen a/d Rijn, Kekerdom, Groesbeek, Groesbeek/Horst,  Ooij, Leuth en Bergen Dal, zoals afgesproken in deze volgorde de sleutel van de gemeente Berg en Dal weer ingeleverd. Om 11 over 11 na een korte toespraak door wethouder Annelies Visser en geassisteerd door wethouder Irma van de Scheur vroeg Annelies Visser aan het prinselijk gezelschap naar beleving met hoogte en diepte punten als die er waren van de afgelopen dagen, niemand een had een dieptepunt, misschien dat de stem en nachtrust als dieptepunt gezien kan worden, maar dit werd zo niet ervaren? De sleutels werden om beurten door de wethouders in ontvangst genomen en kregen alle hoogheden een herstel pakketje van de wethouders. En zoals de traditie voorschrijft werd de bijeenkomst afgesloten met  haringhappen waar niet iedereen zich aan overgaf om van deze lekkernij te genieten.
Op 29 en 30 maart klinkt nog eenmaal het allaaf tijden de halfvaste licht optocht in Millingen en Groesbeek. In 2020 is het carnaval van 23 t/m 25 februari. Foto’s: ©  Bert Roodbeen. of op


 


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...