Zoeken


Sleutels zijn weer ingeleverd bij gemeente Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 06 maart 2019 22:22

GROESBEEK – Woensdagmorgen 6 maart werden om 11.11 uur in de hal van het gemeentehuis door zes prinsen en twee prinsessen van de carnavalsverenigingen uit Beek, Millingen a/d Rijn, Kekerdom, Groesbeek, Groesbeek/Horst,  Ooij, Leuth en Bergen Dal, zoals afgesproken in deze volgorde de sleutel van de gemeente Berg en Dal weer ingeleverd. Om 11 over 11 na een korte toespraak door wethouder Annelies Visser en geassisteerd door wethouder Irma van de Scheur vroeg Annelies Visser aan het prinselijk gezelschap naar beleving met hoogte en diepte punten als die er waren van de afgelopen dagen, niemand een had een dieptepunt, misschien dat de stem en nachtrust als dieptepunt gezien kan worden, maar dit werd zo niet ervaren? De sleutels werden om beurten door de wethouders in ontvangst genomen en kregen alle hoogheden een herstel pakketje van de wethouders. En zoals de traditie voorschrijft werd de bijeenkomst afgesloten met  haringhappen waar niet iedereen zich aan overgaf om van deze lekkernij te genieten.
Op 29 en 30 maart klinkt nog eenmaal het allaaf tijden de halfvaste licht optocht in Millingen en Groesbeek. In 2020 is het carnaval van 23 t/m 25 februari. Foto’s: ©  Bert Roodbeen. of op


 


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE