Zoeken


Sleutels zijn weer ingeleverd bij gemeente Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 06 maart 2019 22:22

GROESBEEK – Woensdagmorgen 6 maart werden om 11.11 uur in de hal van het gemeentehuis door zes prinsen en twee prinsessen van de carnavalsverenigingen uit Beek, Millingen a/d Rijn, Kekerdom, Groesbeek, Groesbeek/Horst,  Ooij, Leuth en Bergen Dal, zoals afgesproken in deze volgorde de sleutel van de gemeente Berg en Dal weer ingeleverd. Om 11 over 11 na een korte toespraak door wethouder Annelies Visser en geassisteerd door wethouder Irma van de Scheur vroeg Annelies Visser aan het prinselijk gezelschap naar beleving met hoogte en diepte punten als die er waren van de afgelopen dagen, niemand een had een dieptepunt, misschien dat de stem en nachtrust als dieptepunt gezien kan worden, maar dit werd zo niet ervaren? De sleutels werden om beurten door de wethouders in ontvangst genomen en kregen alle hoogheden een herstel pakketje van de wethouders. En zoals de traditie voorschrijft werd de bijeenkomst afgesloten met  haringhappen waar niet iedereen zich aan overgaf om van deze lekkernij te genieten.
Op 29 en 30 maart klinkt nog eenmaal het allaaf tijden de halfvaste licht optocht in Millingen en Groesbeek. In 2020 is het carnaval van 23 t/m 25 februari. Foto’s: ©  Bert Roodbeen. of op


 


 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!