Zoeken


Themamiddag zelfstandig blijven wonen KBO Beek PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 02 maart 2019 19:31

BEEK -Onze themamiddag in hotel `t Spijker op 21 februari ging dit maal over het zelfstandig blijven wonen. De open middag begon om 14.30 uur. Onze eerste gast, Anita Rossen van de organisatie SAAR, gaf nadat een ieder voorzien was van een kopje koffie en thee, uitleg hoe u aangenaam en onbezorgd kunt wonen en leven in uw eigen omgeving. Haar particulier organisatie geeft klantgerichte, passende hulp aan senioren en zij ontlasten familie of vrienden die de mantelzorg op zich....

Foto's: © René Hendriks. of op 

hebben genomen. Twee van haar SAARS, Jacobine en Dinie vertelde over hetgeen zij meemaakten met de mantelzorg ondersteuning. Vragen divers van aard volgden, Anita gaf de antwoorden. Nadat men een consumptie had ontvangen, nam Mieke Dodemont van de WMO-Adviesgroep Berg en Dal, het stokje over, zij vertelde over deze onafhankelijke organisatie, die de belangen behartigt van...iedereen die een beroep doet op de WMO, met of zonder beperking. De initiatiefgroep “eigenwijs” vertelde over de woonvorm die zij voor ogen hebben, samen voor en met elkaar. Ook nu waren er vele vragen van de aanwezigen. De organisatie heeft eenmaal per jaar een openbare bijeenkomst rondom een actueel thema. Deze KBO Beek themamiddag was een middag die geheel in het teken stond van en over uw welzijn, het thema waar de KBO Beek zich sterk voor maakt. Ook op de hoogte blijven van alles wat speelt, dan kan heel eenvoudig, u wordt voor € 20,= per kalender jaar lid van de KBO Beek en u weet alles. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek, tel. 024 3226377.

 


 


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...