Zoeken


Themamiddag zelfstandig blijven wonen KBO Beek PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 02 maart 2019 19:31

BEEK -Onze themamiddag in hotel `t Spijker op 21 februari ging dit maal over het zelfstandig blijven wonen. De open middag begon om 14.30 uur. Onze eerste gast, Anita Rossen van de organisatie SAAR, gaf nadat een ieder voorzien was van een kopje koffie en thee, uitleg hoe u aangenaam en onbezorgd kunt wonen en leven in uw eigen omgeving. Haar particulier organisatie geeft klantgerichte, passende hulp aan senioren en zij ontlasten familie of vrienden die de mantelzorg op zich....

Foto's: © René Hendriks. of op 

hebben genomen. Twee van haar SAARS, Jacobine en Dinie vertelde over hetgeen zij meemaakten met de mantelzorg ondersteuning. Vragen divers van aard volgden, Anita gaf de antwoorden. Nadat men een consumptie had ontvangen, nam Mieke Dodemont van de WMO-Adviesgroep Berg en Dal, het stokje over, zij vertelde over deze onafhankelijke organisatie, die de belangen behartigt van...iedereen die een beroep doet op de WMO, met of zonder beperking. De initiatiefgroep “eigenwijs” vertelde over de woonvorm die zij voor ogen hebben, samen voor en met elkaar. Ook nu waren er vele vragen van de aanwezigen. De organisatie heeft eenmaal per jaar een openbare bijeenkomst rondom een actueel thema. Deze KBO Beek themamiddag was een middag die geheel in het teken stond van en over uw welzijn, het thema waar de KBO Beek zich sterk voor maakt. Ook op de hoogte blijven van alles wat speelt, dan kan heel eenvoudig, u wordt voor € 20,= per kalender jaar lid van de KBO Beek en u weet alles. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek, tel. 024 3226377.

 


 


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE