Zoeken


Themamiddag zelfstandig blijven wonen KBO Beek PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 02 maart 2019 19:31

BEEK -Onze themamiddag in hotel `t Spijker op 21 februari ging dit maal over het zelfstandig blijven wonen. De open middag begon om 14.30 uur. Onze eerste gast, Anita Rossen van de organisatie SAAR, gaf nadat een ieder voorzien was van een kopje koffie en thee, uitleg hoe u aangenaam en onbezorgd kunt wonen en leven in uw eigen omgeving. Haar particulier organisatie geeft klantgerichte, passende hulp aan senioren en zij ontlasten familie of vrienden die de mantelzorg op zich....

Foto's: © René Hendriks. of op 

hebben genomen. Twee van haar SAARS, Jacobine en Dinie vertelde over hetgeen zij meemaakten met de mantelzorg ondersteuning. Vragen divers van aard volgden, Anita gaf de antwoorden. Nadat men een consumptie had ontvangen, nam Mieke Dodemont van de WMO-Adviesgroep Berg en Dal, het stokje over, zij vertelde over deze onafhankelijke organisatie, die de belangen behartigt van...iedereen die een beroep doet op de WMO, met of zonder beperking. De initiatiefgroep “eigenwijs” vertelde over de woonvorm die zij voor ogen hebben, samen voor en met elkaar. Ook nu waren er vele vragen van de aanwezigen. De organisatie heeft eenmaal per jaar een openbare bijeenkomst rondom een actueel thema. Deze KBO Beek themamiddag was een middag die geheel in het teken stond van en over uw welzijn, het thema waar de KBO Beek zich sterk voor maakt. Ook op de hoogte blijven van alles wat speelt, dan kan heel eenvoudig, u wordt voor € 20,= per kalender jaar lid van de KBO Beek en u weet alles. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek, tel. 024 3226377.

 


 


 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!