Zoeken


Carnavalsmiddag KBO Groesbeek/De Horst PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 24 februari 2019 21:52

GROESBEEK – Zaterdagmiddag 23 februari vierde de Seniorenvereniging KBO Groesbeek/De Horst weer haar jaarlijkse carnavalsmiddag in “De Mallemolen”. Ongeveer honderd verklede senioren feestgangers genoten van een gezellige middag, troubadour Tonny Wijnands had hier een groot aandeel in gezien zijn optreden 2 jaar geleden. Maar ook Prins Ummenie van de Feestneus en de prins van Net Aecht met hun gevolg verhoogde de stemming, evenals enkele Groesbeekse entertainers en het dweilorkest “Drek Pak Ow". Een geslaagde activiteit van KBO Groesbeek/ De Horst.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op 


Laatst aangepast op zondag 24 februari 2019 22:04
 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...