Zoeken


Geslaagd KBO Ooij 50+ Bandstoot toernooi 2019 Jan Terwindt wederom winnaar PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 17 februari 2019 18:35

OOIJ – Kleine verschuiving bij de einduitslag van het KBO Ooij 50+ Bandstoot toernooi dat van 14 t/m 16 februari voor het 17 jaar door de biljartafdeling van de Katholieke Belangen Organisatie in dorpshuis De Sprong gehouden werd.

Na drie dagen strijd door de 28 deelnemers voor een plek bij de laatste vier was toch weer Jan Terwindt die uiteindelijk weer de winnaars titel in de wacht sleepte en daarmee de wisseltablet, hij mocht die voor de negende keer in ontvangst nemen. De verschuiving waren voor plek twee,drie en vier.

Foto’s: © Herman Leensen. of op


Halve finale: Piet de Boer 22 beurten 14 caramboles 4e plaats.

Gerrit v Esch 22 beurten 30 caramboles 3e plaats.

Finale: Jan Terwindt 12 beurten 35 caramboles 1e plaats en wisseltablet.

Herman Leensen 12 beurten 8 caramboles 2e plaats


Laatst aangepast op zondag 17 februari 2019 18:49
 

Flits

KBO Beek Themamiddag 20 juni in Hotel ’t Spijker.

Op 20 juni om 14.30 uur in Hotel ’t Spijker op de KBO Beek Themamiddag,

Annemiek Lukassen onze gaste een vrouw altijd bezig met de geschiedenis, zij werkt nu aan een boek waarin alles over de Rijksstraatweg, hier in Beek door de jaren heen en wanneer zij met die uitgave gereed is gaat deze aan de orde komen bij onze ....

Lees meer...
 
Echtpaar Annet Jacobs – de Haan en Henk Jacobs te gast.in Toe en Now. bij Omroep Berg en Dal

Zondag 23 juni om 13 uur is het echtpaar Annet Jacobs – de Haan en Henk Jacobs te gast bij Toen en Now.. Annet komt van de Lage Horst en Henk komt van de Stekkenberg. Samen wonen ze op de Lage Horst in een prachtige omgeving.

Annet is kunstzinnig en zeer bedreven in het mozaïeken. Henk verricht hand- en spandiensten. Zij geeft Workshops en begeleidt groepjes die mozaïeken als hobby uitoefenen. Een van hun bekendste werken is de “social sofa” die nu in het park van Mariëndaal staat.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting