Zoeken


Eerste Certificaten EHAK uitgereikt door EHBO-vereniging Millingen a/d Rijn / Kekerdom. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 16 februari 2019 18:29

MILLINGEN a/d RIJN - In de maand Januari 2019 organiseerde EHBO-afdeling Millingen a/d Rijn/Kekerdom een aantal EHAK-avonden, Eerste Hulp Aan Kinderen. speciaal voor ouders, opa’s, oma’s en begeleiders van baby, kleuter en kind, Voor iedereen, die (veel) met kinderen omgaan, beroepsmatig, maar ook thuis. Op deze cursus werd geleerd, wat je wel en zeker niet moet doen bij verwonding, val, verslikking, vergiftiging enz. bij een baby of kleuter. Van de geslaagde 7 cursusdeelnemers waren vanavond 4 personen aanwezig. Het was de 1e keer, dat de EHBO-afdeling een dergelijke thema-avond verzorgde en met succes. De EHAK zal zeker een vervolg krijgen. Vanwege de uitgebreidheid en complexheid van het onderwerp zullen dat meer avonden van elk 2 uur gaan worden. Om het behaalde EHAK-certificaat geldig te houden, dienen de geslaagde cursisten, net als een EHBO-er, regelmatig herhalingsavonden te volgen

Voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering 2019 van de vereniging werd aan deze 4 geslaagde cursisten officieel het certificaat EHAK met een bloemetje uitgereikt. Met de leuke mededeling, dat deze 4 deelnemers ook lid worden van de club, opende  voorzitter Alex Janssen de Jaarvergadering.   Voor (meer) informatie over Eerste Hulp, hulpverlening, AED, EHAK of aanmelden voor de nieuwe basisopleiding EHBO kunt u kijken op www.ehbomillingenkekerdom.nl, op Facebook: EHBO Millingen a/d Rijn/ Kekerdom of telefonisch contact opnemen met Alex Janssen 06-10434247, kaderinstructeur EHBO. Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom.

Foto’s: © Hans Driessen      of op .


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...