Zoeken


Koninklijke Onderscheiding voor Jan van Haaren PDF Afdrukken E-mailadres

KEKERDOM - Vrijdagavond 15 februari 2019 kreeg de heer J.A. (Jan) van Haaren uit Millingen aan de Rijn een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal reikte het lintje uit tijdens de jaarvergadering van Schutterij EMM in het Kulturhus in Kekerdom. De heer Van Haaren is benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau. De heer Van Haaren kreeg deze onderscheiding omdat sinds 1973 vrijwilliger is bij schutterij EMM. Naast zijn jarenlange inzet bij vele activiteiten van EMM is hij sinds 1980 bestuurslid en vanaf 1992 secretaris van EMM. Van 1970 tot 1973 is de heer Van Haaren bestuurslid geweest bij de inmiddels opgeheven carnavalsvereniging De Kraonige Haone uit Kekerdom. Daarnaast is hij sinds 2006 actief als bestuurslid (2006-2009) en optochtbegeleider (vanaf 2010) bij carnavalsvereniging De Sokkenummers uit Leuth.


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...