Zoeken


Prinsenreceptie Prins Henk de Verspanner CV de Sokkenummers PDF Afdrukken E-mailadres

LEUTH – Zondagmiddag 10 februari was als laatste in de gemeente Berg en Dal de prinsenreceptie van CV ‘De Sokkenummers’ in de vernieuwde Vriendenkring. Naast de felicitaties van belangstelende en diverse verenigingen, waaronder bijna alle CV verenigingen uit het HeLaHo. Namens de gemeente Berg en Dal was wethouder Sylvia Fleuren aanwezig om de felicitaties van B & W over te brengen, ook spelde zij bij alle aanwezige prinsen(ess)en uit onze gemeente de gemeentelijke carnavalsspeld op. Als afsluiting werd door het Ex-prinsenpaar Fabian en Anne hun foto op de Eregalerij van Ex-prinsen.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


Laatst aangepast op dinsdag 12 februari 2019 05:22
 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...