Zoeken


Derde bijeenkomst Dorpsagenda Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 08 februari 2019 23:25

OOIJ – Donderdagavond 7 februari vond voor de derde keer in dorpshuis De Sprong de Dorpsagenda Ooij bijeenkomst plaats. Hierbij was wethouder Annelies Visser aanwezig, zij hield een voorwoord over het belang van een dorpsagenda voor een leefbaar dorp. Door Patty Veldhuis -Forte Welzijn- werden de drie initiatiefnemers, Renata de Vos, Emile Verstege en Joep Arnts bedankt voor hun inzet met een bos bloemen. De rond 25 aanwezige gingen in groepen verdeeld aan de gang met de 3 hoofdthema’s: Aankleding dorp(gedenk/struintuin dierenweide), Dorpsplein (inrichten Reiner v Ooiplein) en Welzijn jongeren. (7 t/m 15 jaar buitenplek jeugdhonk).

Rond half tien waren er zeven onderwerpen die uitgewerkt gaan worden. dit waren o.a. Aankleding dorp, Welzijn jongeren, Wilhelminaplas, Groenvoorziening Welzijn ouderen(traplift kerk naar koor). De volgende vierde bijeenkomst zal donderdag 18 april zijn. De dorpsagenda wordt ondersteund door Forte Welzijn. Mail voor meer info naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...