Zoeken


Derde bijeenkomst Dorpsagenda Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 08 februari 2019 23:25

OOIJ – Donderdagavond 7 februari vond voor de derde keer in dorpshuis De Sprong de Dorpsagenda Ooij bijeenkomst plaats. Hierbij was wethouder Annelies Visser aanwezig, zij hield een voorwoord over het belang van een dorpsagenda voor een leefbaar dorp. Door Patty Veldhuis -Forte Welzijn- werden de drie initiatiefnemers, Renata de Vos, Emile Verstege en Joep Arnts bedankt voor hun inzet met een bos bloemen. De rond 25 aanwezige gingen in groepen verdeeld aan de gang met de 3 hoofdthema’s: Aankleding dorp(gedenk/struintuin dierenweide), Dorpsplein (inrichten Reiner v Ooiplein) en Welzijn jongeren. (7 t/m 15 jaar buitenplek jeugdhonk).

Rond half tien waren er zeven onderwerpen die uitgewerkt gaan worden. dit waren o.a. Aankleding dorp, Welzijn jongeren, Wilhelminaplas, Groenvoorziening Welzijn ouderen(traplift kerk naar koor). De volgende vierde bijeenkomst zal donderdag 18 april zijn. De dorpsagenda wordt ondersteund door Forte Welzijn. Mail voor meer info naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Peutercafé Leuth: Buiten op avontuur!

LEUTH - Op maandag 6 mei 2019 is er weer een peutercafé vanuit het kulturhus van Leuth. Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen. Waar gaat het deze keer over?....

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.