Zoeken


KBO Ooij lid Mevrouw Mientje Awater-Vink 90 jaar PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 08 februari 2019 15:11

OOIJ - Woensdag 6 februari werd mevrouw Mientje Awater-Vink 90 jaar. Om haar te feliciteren voor deze mijlpaal ging een delegatie van het bestuur bij haar op bezoek, en verleent ter gelegenheid hiervan haar het ERELIDMAATSCHAP van de KBO Ooij, uit handen van waarnemend voorzitter Arnold Wulterkens kreeg zij de daarbij horende oorkonde, Mientje Huisman overhandigd haar een bos bloemen. Op een later tijdstip wordt deze heuglijke dag in familiekring afgesloten"

Foto’s: © Bert Roodbeen of op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...