Zoeken


Kampeerplek verwijderd. PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 07 februari 2019 23:21

NIJMEGEN/Ooijpolder – Donderdag 7 februari hebben medewerkers van de DAR samen met bureau handhaving  en politie tussen het struikgewas bij de Oude Waal een illegale kampeerplaats verwijderd, de reden hiervoor was dat de zwerver, bekend bij de politie geen gehoor had gegeven om de daar met zijn tent weg te gaan en de rommel op te ruimen. De tent inclusief de rommel erin en een fiets werden afgevoerd naar de DAR.

Foto: © Bert Roodbeen.

of op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...