Zoeken


Nieuwe prins Sokkenummers Leuth heet Prins Henk de Verspanner PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 03 februari 2019 09:43

LEUTH - Zaterdagavond 2 februari werd in de geheel vernieuwde zaal van  de “Vriendenkring”  tijdens een druk bezochte pronkzitting, Henk Akkermans (49) gepresenteerd als de nieuwe prins van CV “De Sokkenummers” hij gaat als prins “Henk de Verspanner” door het carnavalsjaar, in het dagelijks leven is hij metaalbewerker/draaier. Met twee pages Romy en Xena en adjudanten Yerry en Gert-Jan vormt hij het kabinet. Eerder op de avond was er afscheid genomen van het prinsenpaar Fabian en Anne. Grootste Sok werd Hans Janssen voor zijn inzet bij diverse activiteiten zowel binnen als buiten de vereniging. Carnavals prinsen en prinsessen  uit Het Laag en Hoog (HeLaHo) waren aanwezig. Er waren diverse optredens van o.a. de dansgardes en de groep Dolle Mukke uit Millingen a/d Rijn/Kekerdom, winnaars van Schlager-Festival in Millingen a/d Rijn met het winnende nummer “Dolle Dagen” Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE