Zoeken


Wijziging in gemeenteraad Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 02 februari 2019 20:48

GEMEENTE BERG EN DAL – Tijdens raadsvergadering van  31 januari is er afscheid genomen van raadslid Marinus Wijnsma, hij was sinds mei raadslid voor Polderbreed en woonachtig in Millingen aan de Rijn. Hij verhuist naar Heumen en moest daardoor afstand doen van zijn raadszetel. Hij werd kort toegesproken door Burgemeester Mark Slinkman en Ria Barber fractievoorzitter Polderbreed. Zijn plaats wordt ingenomen door Geert Ubbink, ook hij komt uit Millingen a/d Rijn en was sinds mei 2018 carrousellid namens Polderbreed.Waarna Maarten Ernst woonachtig in Ooij werd geinstalleerd. Maarten zal als carrousellid Polderbreed vertegenwoordigen in de carrouselvergaderin gen.Tijdens een officieel moment werden Geert Ubbink en Maarten Ernst (r) beiden door burgemeester Mark Slinkman benoemd en beëdigd. Foto: gemeenteraad.


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE