Zoeken


Wijziging in gemeenteraad Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 02 februari 2019 20:48

GEMEENTE BERG EN DAL – Tijdens raadsvergadering van  31 januari is er afscheid genomen van raadslid Marinus Wijnsma, hij was sinds mei raadslid voor Polderbreed en woonachtig in Millingen aan de Rijn. Hij verhuist naar Heumen en moest daardoor afstand doen van zijn raadszetel. Hij werd kort toegesproken door Burgemeester Mark Slinkman en Ria Barber fractievoorzitter Polderbreed. Zijn plaats wordt ingenomen door Geert Ubbink, ook hij komt uit Millingen a/d Rijn en was sinds mei 2018 carrousellid namens Polderbreed.Waarna Maarten Ernst woonachtig in Ooij werd geinstalleerd. Maarten zal als carrousellid Polderbreed vertegenwoordigen in de carrouselvergaderin gen.Tijdens een officieel moment werden Geert Ubbink en Maarten Ernst (r) beiden door burgemeester Mark Slinkman benoemd en beëdigd. Foto: gemeenteraad.


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...